Jari-Matti Latvalaan yhdistetty Kelly Kalonji poseeraa kuumissa kuvissa – perusti täysin uudenlaisen missikilpailun

Miss Helsinkinä tunnetuksi tullut Kelly Kalonji, 33, on bongattu treffeiltä entisen rallikuskin, Jari-Matti Latvalan, 35, kanssa. Ihastuneen oloisen parin kerrotaan viettäneen iltaa helsinkiläisessä ravintolassa.

Kalonji valittiin Helsingin kauneimmaksi vuonna 2013, ja hän on siitä lähtien pyörinyt tiuhaan tahtiin otsikoissa. Missikaunotar seurusteli lähes kolme vuotta turkulaisen miljonäärimiehen kanssa, mutta suhde päättyi eroon vuoden alussa.

Seksikkäitä poseerauksia

Naisen Instagram-tili on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia niin näyttävistä asuvalinnoista, kuin aurinkoisista luksusmatkoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yllättävä tragedia

Vuonna 2018 Kalonjin perhettä kohtasi suuri suru, kun hänen 14-vuotias pikkusiskonsa menehtyi äkillisesti.

− Olen rikki. Sanaton. En pysty syömään… En nukkumaan. En tiedä mitä ajatella tai sanoa. Toivon, että tämä olisi pahaa unta eikä todellisuutta. Pieni prinsessani. Olemme menettäneet kuopuksemme. Lähdit liian aikaisin, rakkaani. Tämä ei voi olla totta, Kelly kirjoitti tuolloin englanniksi Snapchat-tilillään.

Järkyttävä tragedia vaikutti myös Kellyn sen aikaiseen parisuhteeseen, joka ajautui hetkeksi katkolle. Kelly kertoi vuoden 2018 joulukuussa Seiska-lehdelle, ettei pystynyt olemaan rakastamalleen miehelleen sellainen kumppani kuin tämä ansaitsi.

– Suru ja kipu ottivat minusta yliotteen, enkä pystynyt jatkamaan, hän sanoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sittemmin Kelly on noussut takaisin jaloilleen, vaikkakin on painottanut useissa haastatteluissa ettei hänen kokemansa suru ja ikävä tule koskaan täysin katoamaan.

Uusi aluevaltaus

Vuoden 2020 alussa Kalonji ilmoitti perustavansa aivan uudenlaisen missikilpailun. Face of African Queen -kauneuskilpailu on tarkoitettu Suomessa asuville afrikkalaistaustaisille naisille.

– Kilpailun tavoitteena on edistää afrikkalaista kulttuuria, matkailua ja elämäntapaa, jota Suomessa ei välttämättä tiedetä ja tunneta, Kelly kuvaili tammikuussa Iltalehdelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Face of African Queen -voittaja oli tarkoitus valita tämän vuoden toukokuussa, mutta koronaviruksen takia kipailua piti siirtää.

Nyt missikilpailu on jälleen käynnissä ja semifinalistit valittiin heinäkuun lopussa lukuisten hakijoiden joukosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue lisää: Seiska: Jari-Matti Latvala löysi uuden rakkaan Miss Helsinki -kaunottaresta – romanttinen illallinen Helsingissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.