Malli ja juontaja Jasmin Mäntylällä sekä musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasella on takanaan rakkaussuhde, jonka moni suomalainen on jo unohtanut. Kaksikko seurusteli 2000-luvun alkupuolella, kun Jasmin oli 19- ja Danny 59-vuotias.

Danny oli vielä naimissa Liisa Lipsasen kanssa, kun hän vuonna 2001 iski silmänsä Jasminiin. Danny ja Liisa erosivat yli 30 avioliittovuoden jälkeen vuonna 2005.

Danny ja Jasmin alkoivat pitää tiiviisti yhteyttä heti ensikohtaamisensa jälkeen. Kohusuhde kuitenkin päättyi vain vuoden jälkeen, kun Jasmin löysi vierelleen uuden miehen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jasmin Mäntylä vuonna 2006. Kuva: AOP

Nyt Jasmin Mäntylä on ilmoittanut omalla Facebook-sivullaan jättävänsä välistä Dannyn 80-vuotissyntymäpäiväjuhlat, jotka järjestetään tämän viikon torstaina (22.9.) helsinkiläisessä yökerhossa.

Mäntylä on jakanut Facebookiin kuvakaappauksen kutsukortista, jonka hän on saanut Dannyltä. Kuvan viereen Mäntylä on lisännyt tekstin, josta selviää ettei Jasmin aio osallistua juhlintaan.

– Hienoa, paitsi että ei. Olin mielestäsi täysin väärässä kaikesta, mistä puhuin aiemmin, niin EI KIITOS. Anna vaan olla tai antakaa vaan olla, Jasmin lataa tekstissään.

Epäselväksi jää, mitä Jasmin tarkalleen ottaen meinaa viestillään. Mutta se on varmaa, ettei ex-pariskunta taida edelleenkään, 20 vuoden jälkeen erosta olla kovin hyvissä väleissä toistensa kanssa.

Lue myös:

Seiska: Helmi Loukasmäki myöntää olevansa huolissaan Dannystä – musiikkineuvoksen terveys koetuksella!

Jasmin Mäntylä julkaisi surumielisen päivityksen: ”En tiedä, mihin tilanteeni johtaa…”