Legendaarisella Ilkka ”Danny” Lipsasella on takanaan pitkä ja mahtava musiikkiura, jonka aikana hän on noussut yhdeksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmäksi muusikoksi.

Dannyn ura jatkuu edelleen, vaikka hän ensi viikon lauantaina (24.9.) täyttää jo 80 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Danny käynnistää massiivisen kiertueen, joka pitää sisällään peräti 30 konserttia eri puolella Suomea.

Tuoreessa Seiska-lehden haastattelussa Danny paljastaa hänen läheistensä olleen viime aikoina aidosti huolissaan hänen jaksamisestaan.

Musiikkineuvos kertoo koskettavan esimerkin loppukesällä järjestämistään rapujuhlista. Juhlien aikana Dannyn serkku piti herkän puheen.

– Hän (serkku) tokaisi siinä kaikkien kuullen, että ”kai ymmärrät, Ilkka, että tämä lienee sitten viimeinen yhteinen rapujuhlamme”, Danny toteaa Seiskalle.

Danny oli ihmetellyt avoimesti serkkunsa heittoa.

– Serkkuni vastasi, että ”katsohan uudelleen kiertueaikatauluasi, tuskinpa sellaiseen tahtiin pystyisivät nuoremmatkaan!” hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Dannyn avustajana tunnettu Helmi Loukasmäki, 21, myöntää olevansa huolissaan Dannyn terveydestä. Loukasmäki oli paikalla rapujuhlissa ja sanoo nyt, että serkkupojan sanat koskettivat syvästi.

– Olen täysin samaa mieltä siitä, että Dannyn kiertueaikataulu on hänen ikäiselleen melko tiukka, Loukasmäki tunnustaa Seiskan haastattelussa.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Erika Vikman vaihtoi Dannyn uuteen julkkismieheen – kuuluisa kaksikko bongattiin salalomalta Italiasta!

Helmi Loukasmäki puki päälleen Dannyn vaatteet – tuoreet kuvat saivat somekansan hieraisemaan silmiään!