jasmine-tukiainen-facebook-selfie
Realitytähti ja kauneusalan yrittäjä Jasmine Tukiainen kertoo nolosta sattumuksesta, joka tapahtui hänelle Facebookissa. Jasmine luuli viestittelevänsä vanhan ystävänsä kanssa ja kertoi tälle uuden puhelinnumeronsa.

Tukholmassa asuva ”vanha ystävä” sopi Jasminen kanssa jopa tapaamisen Helsinkiin, mutta sitten Jamine huomasi, että kyseessä olikin joku aivan muu mies, kuin mitä hän oli luullut. Hän ei tuntenut miestä laisinkaan.
Nyt tämä ventovieras mies on tulossa Helsinkiin tapaamaan Jasminea, joka kyselee Facebookissa ehdokkaita sokkotreffeille miehen kanssa, jota hän itse ei halua tavata.
Alla Jasminen julkaisu tapahtuneesta:
”Omg… taas blondi vauhdissa ???? ….
Oon täs pari päivää kirjoitellut yhen vanhan kaverin kaa. Ilosena vaan vastaillut täällä ja kiva et kuullaan niin pitkästä aikaa! ❤️
Kirjoteltiin vaik mistä ja ihanaa et nähdään kohta koska se tulee hitsi vie Suomeen ja hengaa mun kaa! ???? ”jee!” …..
Annoin mun uuden puhelin numeron sillä sitä sillä ei viel ollut..
Alko tulee ihme tekstareita parin päivän jälkeen, johon en ikinä vastannut. (Blondi ei taas älynny 1+1 täs)….
-Lopulta kysyin kuka hän edes on joka tekstaa? Vastaus.. ”No se Xxxx Facebookista, Tukholmasta! Pyysit et soitan sulle mut et sit ikinä näköjään vastaakaan…..!?”
Juuh…… Kävinpä Facebookissa sitten ja huomasin et sukunimi oli väärä ja profiilikuva oli toinen mies! Kuolen ????
Olen siis kirjoitellut ihan tuntemattoman miehen kaa tääl ihan rennosti vaan kaikesta mahdollisesta ja hyväksynyt sen oman kutsun Helsinkiin.
No, jos joku kaveri haluu blind-datein ni tulossa on! ????????
Oon kuulemma liian vaikee ????????
Nyt se raivoo et ”kyl me nähdään sähän lupasit!!! Soitat mulle NYT ja selität asian koska nyt mä en enään luovuta!!!!” Oh my….
HUPS!! ????????????????
Ei mul muuta.”
 
Kuva: Facebook / Jasmine Tukiainen