Suomen suosituimpiin radiojuontajiin lukeutuva Veronica Verho ja hänen puolisonsa, Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen ovat menneet kihloihin.

Kihlaus tapahtui jo tammikuussa, mutta pariskunta ilmoitti asiasta vasta eilen sunnuntaina (30.5.).

Sekä Verho että Koskinen julkaisivat omilla Instagram-tileillään liudan yhteiskuvia, joiden yhteydessä kertovat iloisesta uutisesta.

– 23.1. Huusin onnesta häkeltyneenä apua joo kyllä tottakai tahdon. Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki. Tätä ihmistä rakastan äärettömästi, Verho kirjoittaa oman postauksensa kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Koskinen on kirjoittanut tekstin, jossa hän ylistää rakastaan vuolain sanoin.

– Hän on hyväsydäminen, ahkera, kaunis, herkkä, kunnianhimoinen, kiltti ja seksikäs. Joskus myös ihan käsittämättömän ärsyttävä, dramaattinen, hajamielinen ja itsepäinen. Mutta niin ainutlaatuinen ja mulle maailman rakkain ihminen, Koskinen hehkuttaa.

– Tammikuun lopussa tapahtui Inarissa keskellä Suomen kaunista luontoa niin, että kosin parasta ystävääni ja hän vastasi myöntävästi, mies lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Veronica Verho uuden Love Island Suomi -kauden juontajaksi: ”Elän rakkauden kuplassa”

Veronica Verho julkaisi hämmentävän videon – juhlisti vuosipäivää Juhani-rakkaansa kanssa: ”Mitä täällä tapahtuu?!”

Juhani-rakas järjesti Veronica Verholle, 25, syntymäpäiväyllätyksiä – yksi sai päivänsankarin kyyneliin!

Podcast: Veronica Verho muutti hiljattain yhteen Juhaninsa kanssa – paljastaa nyt rehellisesti: ”Käytiin pitkä keskustelu”