Radiojuontaja Veronica Verhon sekä Sita Salmisen luotsaamassa kevään ensimmäisessä Poks-podcastin jaksossa kuultiin tauon jälkeen naisten kuulumisia. Veronica paljasti muun muassa, miten muutto yhteen Juhani Koskisen kanssa on sujunut.

Veronica ja Juhani ostivat jouluna yhteisen kodin Helsingin Punavuoresta ja muuttivat ensimmäisen kerran yhdessä saman katon alle. Kodin laittaminen on parilla edelleen työn alla, mutta Veronican mukaan se on sujunut yllättävän helposti.

– Ajatus on enemmänkin ollut, että näinhän tämän kuuluikin mennä, Veronica kertoo.

Hän paljastaa kuitenkin huomanneensa kumppanissaan myös uusia piirteitä ja tietyistä asioista on käyty keskustelua. Muuton jälkeen Veronica nimittäin tajusi, ettei sisutus ollutkaan Juhanille niin tärkeää, kuin mitä hän oli luullut. Esimerkkinä tapaus, jossa Veronica halusi uuden asunnon vessaan hyllyn.

– Minä sitten tilasin, kokosin ja asensin sen vessan hyllyn itse. Me käytiin pitkä keskustelu siitä, että tein omasta mielestäni enemmän meidän kodin eteen. Tuli sellainen olo, ettei Juhania kiinnosta. Minä halusin, että häntä kiinnostaa se meidän vessan hylly, Veronica nauraa ja myöntää, että kyseinen keskustelu oli vain käytävä.

Yhdessä asuminen on kaikesta huolimatta Veronican mielestä ihanaa.

– Joka ikinen päivä odotan kun pääsen töistä, että pääsen kotiin kun se toinen on siellä. Vähän niin kuin koiranpentu siellä kotona odottelis!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Veronica Verho avautuu Roope Salmiselle lapsuutensa terapiamuistoista – ”Jos minulla olisi lapsi, en ikinä laittaisi häntä siihen tilanteeseen”

Veronica Verhon yhteiskuva Minne-äidin kanssa sytytti somen: ”Olette kuin kaksoset”