Tunnettu mediapersoona Jenna Mäkikyrö koki alkuvuodesta suuren elämänmuutoksen, kun hänen ja Aleksi-kihlatun esikoislapsi saapui maailmaan. Mäkikyrö kertoi vauvansa syntymästä vuoden ensimmäisenä päivänä omalla Instagram-tilillään.

– Hän päätti tulla jo nyt meitä ilahduttaan, Mäkikyrö kirjoitti tuolloin Instagramin Stories-osioon lisäämänsä kuvan ohessa.

Sittemmin Mäkikyrö on jakanut avoimesti ajatuksiaan äitiydestä 70 tuhannen seuraajan someyleisölleen. Hän on muun muassa sanonut voineensa synnytyksen jälkeen hämmästyttävän hyvin.

– Oon maailman yllättynein omasta kropasta, palautuminen on ollu mieletön! nainen hehkutti tammikuussa Stories-osiossaan.

– Mieli voi hyvin myös. Ekan viikon itkin ihan todella paljon, mutta se ei ollut siks, että olisin ollu surullinen, vaan kaikki se helpotus ja onnellisuus tuli niin isona, etten tienny miten reagoida, hän jatkoi.

Kuluneena viikonloppuna Mäkikyrö vietti läheistensä kanssa lapsensa ristiäisiä. Tuore äiti julkaisi Instagramiin liudan hellyyttäviä kuvia kauniista kastetilaisuudesta.

Kuvarullan ensimmäisessä otoksessa Mäkikyrö poseeraa yhdessä puolisonsa ja poikavauvansa kanssa alttarin edessä. Juhlavaatteisiin puettu lapsi lepää suloisesti äitinsä käsivarsilla ja onnellinen isä suukottaa kihlattuaan hellästi poskelle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Päivityksensä ohessa Mäkikyrö paljastaa esikoisensa nimen.

Alvar Samuel. Hän sai viisi kerrassaan upeaa kummia ja ihanan päivän eilen rakkaiden ihmisten kanssa! Mäkikyrö kirjoittaa sydänemojien kera.

Ilontäyteisen julkaisun kommenttiosio on täyttynyt ihastelevista viesteistä. Mäkikyrön seuraajien tuomio lapsen nimestä on varsin yksimielinen, sillä lähes kaikki kommentoijat ylistävät nimeä vuolain sanoin.

– Niin kaunis nimi. Paljon onnea koko perheelle! näyttelijä Carola Hakola muotoilee.

– Upea nimi, kehuu tubettaja Mandimai Sundberg.

– Onnea pikkumiehelle ihanasta nimestä, eräs seuraaja toivottaa.

– Onnea ja mikä ihana nimi! toinen hämmästelee.

– Kaunis perhe ja juhlat, kiva nimi. Paljon onnea!

– Onnea. Kaunis nimi ja upeet tarjoilut!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Äidiksi tullut Jenna Mäkikyrö julkaisi dramaattisia kuvia sairaalasta – itki monta päivää synnytyksen jälkeen: ”En tiennyt miten reagoida”

Jenna Mäkikyrö julkaisi suloisen kuvan vastasyntyneestä vauvastaan – avautuu haastavasta synnytyksestään: ”Lopputulos oli kivun ja itkun arvoinen”