Liikemies, kiinteistövälittäjä ja Turun kaupunginvaltuutettu Jethro Rostedt on ehdolla parhaillaan käynnissä olevissa aluevaaleissa Liike Nytin riveissä Varsinais-Suomen alueella.

Aluevaalien ennakkoäänestys alkoi eilen keskiviikkona 12. tammikuuta. Ennakkoäänestyksen alkamisen kunniaksi Rostedt julkaisi omalla Instagram-tilillään postauksen, jossa jakaa mietteittään vaaleista. Miehen julkaisu on herättänyt runsaasti hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

– Ennakkoäänestys alkaa nyt sitten tänään. On kyllä erikoiset vaalit. Kukaan ei tunnu tietävän, mistä näissä on kysymys, mutta varmaa on se, että kalliiksi tulee veronmaksajille, Rostedt kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

– Erilaisia himmeleitä ja kaiken maailman keskijohtoa siellä sun täällä. Kustannus (arvio) tästä on reipas 2 miljardia ja sitten katsotaan, paljonko tulee lisää. Toisaalta 20.000 ihmistä saa tästä työpaikan, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kirjoituksensa oheen Rostedt on lisännyt kuvan, jossa poseeraa vakavailmeisenä kädessään ökykello. Kello on malliltaan Rolex Yacht-Master II, joka maksaa vähintään 50 000 euroa. 

Tekstissään Rostedt lupaa ottaa kantaa asioihin, jotka ovat hänen mielestään tällä hetkellä täysin päälaellaan.

– Äänestämällä minua, lupaan pitää ääntä asioista, jotka ovat vastoin järkeä. Ja niitä tulee olemaan paljon. Anna halutessasi siis äänesi Turussa numerolle 333. Parempi sekin on kuin äänestämättä jättäminen.

Rostedtin postaus on kerännyt valtavan määrän kommentteja, joissa hämmästellään miehen vaali-ilmoitusta.

– Jos ei ole mitään hajua mitkä vaalit, niin mitä ihmettä sinä Jethro siellä ehdokkaana teet ja lisäät veronmaksajien ahdinkoa. Varsinainen himmeli! eräs seuraaja ihmettelee.

– Miks sä sitten meet rakentamaan sinne niitä himmeleitä? toinen kysyy.

Monet kuitenkin myös kannustavat yritteliästä miestä.

– Olet kyllä päällikkö, yksi faneista kehuu.

– Täältä tulee ääni!

– Muutan Turkuun et voin äänestää sua.

Lue myös:

Seiska: Jethro Rostedt ajautui pahoihin talousvaikeuksiin – ulosotto karhuaa jättisummaa!

Sara Sieppi perusti ”salaisen kerhon” – Jethro Rostedt anoo pääsyä mukaan: ”Onko mulla mitään tsäänssii?”