Miss Suomena tunnetuksi tullut somevaikuttaja Sara Sieppi paljasti hiljattain omalla Instagram-tilillään hauskan yksityiskohdan illanvietostaan ystäviensä kanssa.

Sieppi kertoo perustaneensa ruoan ja juoman maisteluun keskittyvän kerhon, johon kuuluvat missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen sekä tosi-tv-ohjelmien taustajoukoissa työskentelevä Carita von Rutenhjelm.

– Tiiättekö ku jengillä on syksyn aikana kaikkia ihanan inspiroivia kirja- ja lukukerhoja ja mitä näitä nyt on. Mekin lyötiin Shirlyn ja Caritan kans viisaat päät yhteen ja syntyi Sashica-kerho, Sieppi kirjoittaa Instagramissa.

– Nimi on niinkin keskeliäs ku meidän etukirjaimet ja kerhossa siis tietysti syödään ja juodaan, hän kuvailee.

Siepin mukaan idea kerhosta syntyi viime kesänä.

Hänen kirjoituksestaan päätellen luvassa on varsin kosteita syysiltoja.

– Illan host menee nyt keittiöön miettii et olikohan sitä kaapissa leideille muutaki ku tonkkaviiniä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Siepin postaus on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Yksi kommentoijista on liikemies Jethro Rostedt, joka anoo naisilta lupaa päästä mukaan kerhoon.

– Onks mulla mitään tsäänssii päästä kerhoon ineen? Rostedt tiedustelee.

Rostedt ei ole saanut kerholaisilta vastausta kysymykseensä. Sen sijaan Siepin seuraajat ovat heittäneet miehelle nasevia kommentteja.

– Sit kun menee sama outfit sullekin, eräs fani vitsailee.

Lue myös:

Sara Sieppi myöntää käyvänsä ylikierroksilla – väläyttää ”koston” mahdollisuutta: ”Olo on kuin vuoristoradassa”

Apu: Sara Sieppi myöntää ahdistuvansa julkisuudesta – avautuu saamastaan vihapostista: ”Karua kyllä, missitausta on siunaus”