Maailmanlaajuisesti kaikkien aikojen arvostetuin ja tärkein elokuvafestivaali Cannesin elokuvajuhlat käynnistyivät tämän viikon tiistaina 17. huhtikuuta Ranskan Rivieralla.

Cannesin elokuvajuhlat ovat keränneet pitkän liudan kansainvälisiä elokuvantekijöitä, näyttelijöitä ja muita julkisuuden henkilöitä samaan kaupunkiin, joka tällä hetkellä pursuaa tähtiloistoa ja luksusta.

Cannesiin ovat matkanneet myös Suomen tämän hetken seuratuin julkkispariskunta, menestynyt elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin. Pari saapui Ranskaan suoraan Kreikasta, jossa he olivat useiden viikkojen ajan kuvaamassa The Bricklayer -elokuvaa.

Helmikuussa Harlinit kertoivat julkisuudessa odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

– Suurin unelmamme käy toteen, se olet sinä, Johanna kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Nyt Johannan vatsa on jo kauniisti pyöristynyt, ja hän silminnähden hehkuu raskausonnea Cannesissa. Johanna on julkaissut Rivieralta jo usemman kuvan, joissa hän säteilee kuvankauniina, tulevana äitinä.

– Ensimmäinen päivä Cannesin elokuvajuhlissa, Johanna kirjoittaa tiistaina julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Johannan kuva on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja. Yksi kehujista on Renny, joka ei peittele rakkauttaan vaimoaan kohtaan.

– Minun elämäni, minun kaikkeni, Johanna, Renny kirjoittaa sydänemojin kera.

Tänään torstaina Johanna on lisännyt Instagramiin kuvan, jossa hän poseeraa Renny-rakkaansa rinnalla upea sähkönsininen mekko yllään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Johanna Harlinilla todettiin syömishäirö – muistelee avoimesti traagista tilannetta sairaalassa: ”Sydän meinasi pysähtyä”

Renny ja Johanna Harlin yllättävät tv-sarjansa sisällöllä: ”Myös makuuhuoneessa kuvattiin”