Maailmalla menestynyt ohjaaja Renny Harlin avioitui viime syyskuussa vaimonsa Johanna Harlinin kanssa. Pariskunta päivittää elämänsä kohokohdista ahkerasti omille Instagram-tileilleen, jotka pursuavat ilon ja rakkauden sävyttämiä kuvia ja videoita.

Viime viikolla MTV3-kanavalla pyörähti käyntiin The Harlins -sarja, jossa seurataan Harlinien luksusta tihkuvaa elämää. Onnellisten aiheiden lisäksi ohjelmassa sivutaan myös astetta rankempia asioita, joita Harlinit ovat elämänsä aikana joutuneet kohtaamaan.

Sarjan viidennessä jaksossa Johanna avautuu sairastamastaan syömishäiriöstä. Johanna sairastui syömishäiriöön lukion jälkeen, kun hän aloitti opiskelun ja työnteon.

– Tämä on ihan hirveää, mutta en muista minun ensimmäisestä opiskeluvuodestani mitään, Johanna toteaa ohjelmassa.

– Treenasin todella paljon itsekseni – treenasin aivan super kovaa. Lopetin punaisen lihan syömisen, pikkuhiljaa kokonaan lihan syömisen. Rajasin, että sokeri oli pahasta. Mikä johti siihen, että minulle tuli tosi paha syömishäiriö, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Pian Johannan läheiset havahtuivat nuoren naisen laihtumiseen ja alkoivat huolestua.

– Painoin pienimmilläni varmaan 47 kiloa.

Lopulta Johanna joutui sairaalaan.

– Sydän meinasi pysähtyä ja olin sairaalassa. Minun läheiseni pelkäsivät joka ikinen päivä, että kuolen, Johanna kuvailee traagista tilannetta.

Johannan toipuminen alkoi, kun hän itse ymmärsi vakavan tilanteensa. Hän kävi terapiassa ja alkoi jälleen syömään normaalisti.

Samalla Johanna opetteli olemaan itselleen aiempaa armollisempi. Hän myös palkkasi personal trainerin, joka ohjeisti häntä järkevään urheiluun.

Kuva: MTV

Lue myös:

Renny ja Johanna Harlin yllättävät tv-sarjansa sisällöllä: ”Myös makuuhuoneessa kuvattiin”

Näin Johanna Harlinin raskaus on todellisuudessa sujunut – Renny Harlin purskahti itkuun vaimonsa vierellä: ”Tätä tunnetta ei voi selittää”