Viihdemaailman seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuvat Renny ja Johanna Harlin saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa heinäkuun lopussa. Pariskunta on kertonut onnellisesta vauva-arjestaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Kaksikko valottaa elämäänsä myös huippusuositussa The Harlins -sarjassa, jonka kakkoskausi alkoi MTV-palvelussa elokuussa.

Sarjan uusimmassa jaksossa päästään seuraamaan Johannan synnytystä alusta loppuun.

Heti jakson alussa nähdään, kuinka Johanna ja Renny suuntaavat synnytyssairaalaan hulppealla Range Rover -autollaan. Renny alkaa itkeä ensimmäisen kerran jo astuessaan sisään synnytyshuoneeseen.

Johannan synnytys käynnistetään lääkkeellä, ja hänen lapsivetensä menevät seuraavana yönä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ohjelmassa nähdään, kuinka Renny rauhoittelee kivuliaista supistuksista kärsivää Johannaa.

– Se oli minulle ihan hirveän vaikeaa tietenkin katsoa sinua kivuissa, ja minä en voinut tehdä muuta kuin rohkaista sinua, Renny toteaa ohjelmassa synnytyksen jälkeen.

– Minä jotenkin tunsin, että minun tehtäväni on olla nyt vahva ja siinä tilanteessa ajattelin, etten minä saa olla mikään itkupilli, hän lisää herkistyen.

Aamun koittaessa Johanna saa lääkäriltä tiedon, että voi aloittaa ponnistamisen. Tämän jälkeen asiat tapahtuvat nopeasti.

– Lääkäri sanoi, että koita. Minä koitin, ja se oli siinä, Johanna muistelee tilannetta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vauvan syntymähetki on kaunis ja tunteikas. Ainoastaan Rennyn käytös saa katsojan hämmentymään.

Mies nimittäin kaivaa puhelimen taskustaan ja lähettää Johannan äidille viestin.

– Ajattelin, että minun on pakko. He loukkaantuvat, jos me seuraavaksi sanomme, että nyt meillä on jo vauva, elokuvaohjaaja perustelee toimintaansa.

Molemmat pariskunnan osapuolet kertovat ohjelmassa kokeneensa valtavan suurta onnea, kun lapsi oli saatettu maailmaan.

– Se oli minulle suurin ihme mun koko elämän aikana, meidän luoma pieni ihminen. Hän tuli sinun kropastasi täydellisenä valmiina, Renny kuvailee koskettavasti.

– Oli niin maagista ymmärtää, että hän on meidän lapsemme. Siinä on niin paljon rakkautta, ettei sitä pysty edes kuvailemaan sitä tunnetta, kiteyttää Johanna.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

The Harlins -ohjelma keskiviikkoisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

Tuore äiti Johanna Harlin puhuu rehellisesti uudesta elämänvaiheestaan – ”Hän vie kaiken ajan ja huomion”

Tältä näyttää Renny ja Johanna Harlinin epätavallinen vauva-arki – tuore äiti iloitsee imettämisestä: ”Maistuu oikein hyvin”