Maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa muutama viikko sitten, tiistaina 19. heinäkuuta.

Tällä hetkellä pariskunta elää onnellisessa vauvakuplassa uudessa kodissaan Yhdysvaltain Floridassa. Harlinit ovat päivittäneet muuttuneesta arjestaan aktiivisesti sisältöä omille Instagram-tileilleen.

Johanna julkaisi tällä viikolla ihastuttavan perhepotretin, jossa hän poseeraa yhdessä Rennyn ja lastenrattaiden kanssa. Suloisessa kuvassa näkyy myös pariskunnan Myy-koira.

– Meidän pieni perheemme, Johanna kirjoittaa Instagramissa englanniksi sydänemojin kera.

Harlinit ovat kutsuneet tyttölastaan aina raskausajoista lähtien lempinimellä ”Kurpitsa”.

– En voi uskoa, että siitä on jo 13 päivää kun pieni Kurpitsamme syntyi. Nämä päivät ovat kiireisiä ja kuluvat nopeasti. Nautimme jokaisesta sekunnista tätä arvokasta aikaa. Odotamme innolla kaikkea uutta mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan! onnellinen äiti hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Keskiviikkona (3.8.) Johanna julkaisi oman Instagram-tilinsä Stories-osioon hyvin yksityiskohtaista tietoa vastasyntyneen lapsensa voinnista. Johanna lisäsi Stories-päivitystensä oheen suloisia kuvia ja videoita, joissa näkyy sekä vauva, Myy-koira että Renny.

– Nää hiukset on mun heikko kohta, Johanna kirjoittaa kuvan päällä, joka on napattu ”Kurpitsan” hiuksista.

– Tänään ollaan taas ihmetelty kaikkea ympärillä olevaa, hän lisää sydänemojien kanssa.

Imettäminen on äidin mukaan sujunut loistavasti.

– Tytölle maistuu maito oikein hyvin ja kasvaa silmissä, hän iloitsee.

– Energinen ja aktiivinen tapaus (mistäköhän perinyt).

Johannan päivittämällä videolla näkyy, että Renny tekee elokuvaohjaajan töitä samalla kun viettää laatuaikaa perheensä kanssa.

– Perus meininki täällä. Kaksi vauvaa haluaa huomiota (ja saa!), Johanna toteaa viitateen lapseensa ja Myy-koiraan.

– Yksi ahkera isä, Johanna summaa kuvaten puhelimessa puhuvaa Rennyä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Harlinien somesta voi päätellä, että julkkispariskunnan vauva-arki poikkeaa monella tapaa tavallisesta suomalaisperheen vauvaelämästä. Kun useimmat meistä vievät vauvansa haukkaamaan happea läheiseen leikkipuistoon tai muuten vain perinteisiin Suomi-maisemiin, kuluvat Harlinien vauvalenkit kuuluisalla Miami Beachilla, joka on tuttu monista tv-sarjoista ja elokuvista.

Harlinien elämä tihkuu monilla muillakin tavoin tavalliselle tallaajalle vieraalta tuntuvaa luksusta. Johannan odotusaika sujui somesta päätellen luksusoloissa, aurinkoisissa maisemissa uima-altaan reunalla, mikä on usealle suomalaiselle harvinaista herkkua.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Johanna ja Renny Harlin nostattavat raivoa somessa – yleisö tulistui vauvan ”lahjavastaanotosta”: ”Miten he kehtaavat?”

Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat ilouutisen – juhlivat kuohuvalla: ”Täällä sitä nyt ollaan”