Kansainvälisesti tunnettu suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin elävät parhaillaan elämänsä onnellisinta aikaa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa tiistaina 19. heinäkuuta.

Tyttölapsen syntymä ja vauva-arjen opettelu on saanut paljon tilaa Harlinien sosiaalisen median kanavissa. Kaksikko on julkaissut useita postauksia, joissa he poseeraavat yhdessä suloisen vauvansa kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuhannet Instagram-seuraajat ovat onnitelleet Rennya ja Johannaa suuren ilon johdosta. Johanna kertookin oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa hänen viestilaatikkonsa suorastaan räjähtäneen onnentoivotuksista.

– Meille on tullut tuhansia ihania onnitteluviestejä ja kiitämme kaikkia. Inboximme ovat olleet pikkuisen tukossa ja sen takia osa viesteistä jääneet huomaamatta/hukkuneet, Johanna kirjoitti 24 tuntia näkyvässä Stories-postauksessaan.

– Kaikki te ihanat jotka kyselitte niin kovasti osoitetta mihin voi lähettää vauvalle lahjoja: lähetä minulle uusi viesti niin saat suomalaisen osoitteen, hän lisäsi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Johannan idea vauvan ”lahjavastaanotosta” ei ole ollut kaikkien mieleen. Muun muassa Jodel-keskustelusovelluksessa ihmetellään avoimesti pariskunnan ratkaisua.

– Luulis että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse. Ja jos sairaalat ei ota vastaan niin varmaan löytyy jotain turvakoteja tms. mihin voi lahjoittaa tavaraa ja vaatetta, eräs Jodel-kommentoijista toteaa.

– Kuulostaa kieltämättä aika hassulta ja älyttömltä, kun on monia lapsia Suomessakin, esim. ukrainalaisia, joilla olisi oikeaa tarvettakin. Miten Harlinit edes kehtaa ottaa lahjoja tuntemattomilta ja kertoa vielä osoitteenkin lahjoille? Noloa, toinen jupisee.

Lue myös:

Renny ja Johanna Harlinin lapsi syntyi: ”Emme voisi olla onnellisempia”

Renny ja Johanna Harlin juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä luksuspuitteissa – ”En voi oikeasti uskoa”