Menestynyt elokuvaohjaaja Renny Harlin sanoi ”tahdon” vaimonsa Johanna Harlinin kanssa vuosi sitten 14. kesäkuuta Suomessa. Myöhemmin saman vuoden syyskuussa pariskunta vihittiin ystäviensä ja läheistensä edessä Ranskan St. Tropezissa.

Harlinit juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä ylellisissä puitteissa Yhdysvaltain Floridan Miamissa, jonne he asettuivat asumaan muutama viikko sitten. Molemmat pariskunnan osapuolet julkaisivat romanttisesta illastaan runsaasti sisältöä Instagram-tileilleen.

Parin ensimmäistä yhteistä lasta odottava Johanna on julkaissut omalla Instagram-tilillään näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa hellyyttävästi aviomiehensä kainalossa. Kuvassa näkyy Johannan kauniisti pyöristynyt raskausvatsa.

Postauksen yhteyteen on lisätty myös upea otos pariskunnan häistä.

– Vuosi sitten… sanoimme tahdon Suomessa, Johanna kirjoittaa englanniksi julkaisunsa ohessa.

– Olemme olleet virallisesti naimisissa yhden vuoden ajan! Eilen meillä oli ensimmäinen hääpäivämme ja ilta oli täydellinen, hän kiteyttää sydänemojien kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Julkaisu on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja. Myös Renny on lisännyt postauksen kommenttikenttään suloisen viestin rakkaalleen.

– Paras vuosi elämästäni, minun elämäni, minun rakas vaimoni ja pienen tyttäremme äiti, mies muotoilee vapaasti suomennettuna.

Johanna on julkaissut pariskunnan juhlaillalliselta kuvia myös Stories-osioonsa. Kuvien perusteella hän ja Renny nauttivat herkullisen näköisen, usean ruokalajin illallisen luksusravintolassa.

– Ensimmäinen ja viimeinen hääpäivä, kun meitä on vain kaksi, Johanna toteaa Stories-osiossaan viitaten pian syntyvään lapseen.

Ilta oli naisen mukaan erittäin onnistunut.

– Ihana rento ilta kahdestaan, hän hehkuttaa.

– En voi oikeasti uskoa, että sanottiin Suomessa tahdon vuosi sitten! Oikea hääpäivä on silti vasta syyskuussa. Meillä kaksi hääpäivää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hiljattain Johanna vastasi seuraajiensa kysymyksiin Instagram-tilillään. Tuolloin eräs fani halusi tietää, pelottaako Johannaa synnyttäminen ja onko hänellä kokemusta lapsista.

Johanna myönsi jännittävänsä hieman tulevaa synnytystä, mutta samalla hänellä on kuitenkin luottavainen olo kaikesta.

– Rakastan lapsia! Olen luokanopettaja ammatiltani ja tehnyt paljon töitä lasten parissa aina. Olen itse myös isosta perheestä, joten tottunut menoon ja meininkiin! Johanna paljasti Stories-osiossaan.

Lue myös:

Johanna Harlin säteilee raskausonnea Cannesissa – Renny ylistää kuvankaunista vaimoaan: ”Minun elämäni”

Johanna Harlinilla todettiin syömishäirö – muistelee avoimesti traagista tilannetta sairaalassa: ”Sydän meinasi pysähtyä”