Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä ja somevaikuttaja Johanna Puhakka juhli viikonloppuna valmistumistaan teatteritaiteen maisteriksi.

Puhakan puoliso, ammattijalkapalloilija Paulus Arajuuri järjesti rakkaalleen näyttävät yllätysjuhlat, joissa oli kutsuttuna koko Puhakan perhe sekä ystävät ja sukulaiset. Puhakka päivitti juhlien jälkeen Instagramin Stories -osioonsa liudan kuvia ja videoita, joista paljastui, että juhlissa oli tarjolla kaunista live-musiikkia ja hyvää ruokaa.

Nyt Puhakka on julkaissut omalla Instagram-tilillään lisää kuvia juhlista. Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa Puhakka poseeraa Paulus-puolisonsa kanssa hempeissä tunnelmissa.

– Leijun vieläkin aivan pilvissä ja kylven onnen kyynelissä, kiitos rakas Paulus maailman ihanimmista yllätysjuhlista! T. Master of Arts, Puhakka kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia napauttamalla kuvan oikealla puolella sijaitsevaa nuolta.

Puhakan postaus on kerännyt runsaan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Monet Puhakan seuraajat onnittelevat vastavalmistunutta näyttelijää.

– Onnittelut! kommentoi juontaja Vappu Pimiä sydänemojien kera.

– Onnea ihana Johanna, toivottaa näyttelijä Maarit Poussa.

Lue myös:

Johanna Puhakalle järjestettiin hämmästyttävät yllätysjuhlat – kaiken takana jalkapalloilijarakas Paulus Arajuuri: ”Meinasi lähteä jalat alta”

Johanna Puhakka julkaisi herkän yhteiskuvan jalkapalloilijarakkaansa kanssa: ”Ikävä!”