Johanna Tukiainen kotiutui sairaalasta vauvan kanssa: ”Olen ollut heikkona leikkauksen kivun takia”

Kohukaunotar Johanna Tukiainen, 42, ja hänen kihlattunsa Paul saivat esikoisensa viikko sitten. Hän julkaisi Instagram-tilillään herkän kuvan, jossa katsoo miestään rakastavasti pienokaisen levätessä äitinsä sylissä. Perhe kotiutui sairaalasta viime lauantaina.

Synnytyspäivä oli suunniteltu etukäteen, sillä Johanna oli päättänyt ikänsä takia tuoda tyttärensä maailmaan keisarileikkauksella.

– Sektion takia, ja koska verensokereitani, verenpainetta ynnä muuta seurattiin tarkkaan, minä ja mieheni Paul vietimme lähes viikon ensin sairaalassa. Sairaalassa opeteltiin myös imetystä ja muita tärkeitä asioita, Johanna kertoo.

Hän paljastaa miehestään Paulista myös sen verran, että hän tulee maasta, jossa on todella perhekeskeinen kulttuuri ja jossa suuret suvut pitävät huolta toisistaan.

– Olen ollut heikkona leikkauksen kivun takia, niin hän hoivaa ja hoitaa kotona.

– Paul on niin innoissaan, ettei tiedä miten päin olla. Hänelle lapsi on myös ensimmäinen kuten minulle. Vauvamme voi hyvin, terve tyttö, jolla on isänsä tumma tukka ja äitinsä pyöreät posket, Johanna kirjoittaa onnellisena.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Johanna Tukiainen paljastaa tyttärensä nimen – katso ensimmäinen kuva vauvasta!

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen yhdistettiin kohurokkari Archie Cruziin – näin näyttelijä kommentoi parin välejä!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta