John Legend ei ole enää tekemisissä Kanye Westin kanssa – paljastaa todellisen syyn välirikkoon

Legend ja West eivät ole enää ystäviä. Miehet eivät myöskään ole missään tekemisissä keskenään.

Muusikko John Legendin, 41, mukaan miehet ovat eri poluilla muun muassa musiikkiin liittyen, sillä Kanye West, 43, keskittyy työstämään gosbel-musiikkia ja suunnittelee myös vaatemallistoaan. Molemmilla on myös pieniä lapsia, joten Legendin mielestä on täysin luonnollista, että ystävykset ovat ajautuneet erilleen, kertoo Us Weekly -sivusto.

John Legend ja hänen vaimonsa Chrissy Teigen ovat kritisoineet voimakkaasti presidentti Donald Trumpia, kun taas West on puolustanut presidenttiä useaan otteeseen. Legendin mukaan ystävyys ei ole päättynyt eriäviin poliittisiin näkemyksiin.

– En usko, että olemme vähemmän ystäviä Trump-asian takia. Teemme vain molemmat omia juttujamme. Kanye asuu Wyomingissa ja minä Los Angelesissa. Meillä molemmilla on perheet lapsineen, eikä minulla ole enää häneen liikesuhteita musiikin saralla.

– Se on vain osa elämän luonnollista kiertokulkua, Legend toteaa.

Miehet olivat kuitenkin vuosia läheisiä ja Legend esiintyi Westin ja Kim Kardashianin häissä vuonna 2014. Legend twiittasi vuonna 2018 miesten välisiä keskusteluja julkisuuteen, joissa hän kritisoi Westin suhdetta presidenttiin ja pyysi tätä harkitsemaan kantaansa. Tämän jälkeen ystävyksiä ei ole nähty yhdessä.

Alun perin Legend tuli tunnetuksi juuri yhteistyöstään Kanye Westin kanssa. Hän lauloi taustoja ja soitti pianoa useilla Westin tuottamilla kappaleilla. Vuonna 2004 Westin levy-yhtiö julkaisi Legendin debyyttialbumin Get Lifted. Levy myi Yhdysvalloissa platinaa ja Legend nousi taustalaulajasta tähdeksi.

Legend on yksi harvoja artisteja, jotka ovat voittaneet EGOT-palkinnot eli Emmyn, Grammyn, Oscarin ja Tonyn.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.