Näyttelijä Johnny Deppin ja näyttelijä, malli Amber Heardin oikeudenkäynti sai keskiviikkona päätöksensä.

Valamiehistö päätti kunnianloukkausoikeudenkäynnissä Heardin syyllistyneen Deppin kunnianloukkaukseen ja langetti hänelle 15 miljoonan dollarin eli noin 14,1 miljoonan euron vahingonkorvaukset, jotka hän maksaa Deppille.

Myös Deppille määrättiin maksettavaksi kaksi miljoonaa dollaria eli noin 1,9 miljoona Heardille. Valamiehistön mukaan myös Depp syyllistyi Heardin kunnianloukkaukseen.

Johnny kommentoi voittoaan ja julkaisi Instagramissa ajatuksiaan kuusi vuotta kestävästä elämän muuttavasta piinasta.

– Kuusi vuotta sitten elämäni, lasteni elämä, rakkaimpieni elämä ja kaikkien heidän, jotka ovat uskoneet ja tukeneet minua, muuttui ikuisesti. Kaikki yhdessä silmänräpäyksessä, Johnny kirjoittaa.

Hän kirjoittaa, että hänestä tehtiin rikollinen ja valheita leviteltiin median välityksellä. Näillä valheilla oli suora yhteys hänen elämäänsä ja uraansa.

– Nyt kuusi vuotta myöhemmin, valamiehistö antoi elämäni takaisin, hän kirjoittaa.

Johnny jatkaa, että hänen ainoa tavoite oli puhua totta ja on nyt helpottunut, että sai tavoitteen maaliin.

– Paras on vasta edessä ja uusi luku (elämässä) on vihdoin alkanut, hän lopettaa tiedotteessaan.

Oikeudenkäynti järjestettiin Virginiassa Fairfaxissa, jossa myös tuomio langetettiin. Ex-avioparin oikeudenkäyntiä seurattiin ympäri maailmaa muun muassa sen vuoksi, että molemmat syyttivät toisiaan lähisuhdeväkivallasta.

Johnny ja Amber tapasivat toisensa Rommipäiväkirja -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Seurustelun he aloittivat vuonna 2012 ja naimisiin pari meni vuonna 2015. Myrskyinen liitto kesti kuitenkin vain vuoden ja vuonna 2016 Amber haki avioeroa syyttäen ex-aviomiestään pahoinpitelystä. Johnny kiisti syytteet ja poliisin mukaan todisteita pahoinpitelystä ei ollut.

Lue lisää:
Johnny Deppin ex-vaimo voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan todisteiden väärentämisestä

Johnny Deppin ex-vaimon väitteet oikeudessa: ”Hän yritti tappaa minut monta kertaa”