Johnny Deppin ex-vaimo voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan todisteiden väärentämisestä

Johnny Depp, 56, ja Amber Heard, 33, tapasivat vuonna 2011 The Rum Diary -elokuvan kuvauksissa ja menivät naimisiin vuoden 2015 helmikuussa. Heard haki avioeroa toukokuussa vuonna 2016 ja väitti Deppin pahoinpidelleen häntä henkisesti ja fyysisesti.

Avioero astui voimaan vuonna 2017 ja seuraavan vuoden joulukuussa Heard julkaisi kirjoitelman, jossa hän puhui avioliitossa kokemastaan väkivallasta. Pian tämän jälkeen Depp nosti 50 miljoonan dollarin kunnianloukkauskanteen entistä vaimoaan vastaan.

Aquaman-elokuvasta tuttu Amber Heard väitti muun muassa Johnny Deppin aiheuttaneen hänelle kaksi mustaa silmää riidan yhteydessä. International Business Times kertoo Heardin stylistin Samantha McMillenin kiistävän näyttelijättären väitteen.

— Näin selvästi, että Amber Heardillä ei ollut näkyviä merkkejä, mustelmia, viiltoja tai vammoja kasvoissa tai muissa ruumiinosissa, McMillen kertoo.

Jos Heard todetaan syylliseksi todisteiden väärentämisestä, hän voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan Kalifornian rikoslain mukaisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.