Duudsoneista maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussut Jukka Hildén vietti eilen keskiviikkona (3.8.) syntymäpäiviään. Hildén täytti 42 vuotta.

Juhlan kunniaksi Jukan yhdysvaltalainen tanssijavaimo Chachi Hildén julkaisi liudan romanttisia yhteiskuvia miehensä kanssa. Kuvapostauksen ohessa Chachi kirjoittaa rakkaastaan hyvin hellyyttävään sävyyn.

– Iloista syntymäpäivää pää-Jugilleni. Ei ole tarpeeksi sanoja tai kuvia, jotka kertoisivat, miten paljon seikkailua ja rakkautta tuot elämiimme, Chachi muotoilee englanniksi.

Kuvissa pariskunta viettää seikkailullista elämää niin eksoottisissa vuoristomaisemissa kuin lumen keskellä Suomessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iloisessa julkaisussaan Chachi paljastaa myös erään asian, joka häntä Jukan synttäreissä pelottaa.

– Näyttäisi vähän siltä, että joka vuosi kun juhlimme synttäreitäsi, meillä on joko yksi vauva tai yksi koira enemmän… Hikoilen jo valmiiksi ajatellessani ensi vuotta, Chachi täräyttää.

– Kilttiä sydäntäsi ja positiivisuuttasi pitäisi juhlia joka päivä. Kasvusi ja vahvuutesi inspiroi meitä kaikkia. En malta odottaa, mitä tämä vuosi tuo tullessaan, superstara. Ansaitset kaiken onnen ja menestyksen, minkä elämä tuo tullessaan, onnellinen vaimo ylistää päivityksensä päätteeksi.

Chachin rakkaudelliset sanat ovat saaneet Jukan herkistymään. Hän vastaa kirjoitukseen selvästi liikuttuneena.

– Kiitos vaimo rakkaudesta ja ilosta, jota annat minulle. Ilman sinua olisin hukassa – olen niin kiitollinen löytämisestäsi ja siitä, että olet elämässäni, Jukka kiteyttää.

Myös Jukan Duudson-ystävä Jarno Laasala on onnitellut kaveriaan hauskan kuvapostauksen kera. Julkaisussa nähdään vanhoja kuvia Jukasta, kun miehet kiersivät ympäri maailmaa Duudsoneina.

– Tämä ihminen muutti elämäni. Kiitos kun olet sinä, Jukka, Jarno kirjoittaa.

– Olen tuonut elämääni iloa, seikkailuja ja unelmamme ovat käyneet toteen. Lisäksi olemme kasvaneet ihmisinä ymmärtämään, että joskus ystävyyttä testataan, eikä elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Metti ja Mikael Forssellin vauva syntyi – ”Hän on täällä”

Sara Parikka paljastaa vihdoin, miksi lopetti Salatuissa elämissä – ”Ehkä jollain tapaa tuntui, että olin nähnyt sen”