Jukka Hildénin juontamassa Good Luck Guys -sarjassa seurataan kuuden sosiaalisesta mediasta tutuksi tulleen kaksikon jännittävää seikkailua Thaimaan paratiisirannoilla, jossa he tavoittelevat 30 000 euron rahapalkintoa ja etsivät sisäistä sankariaan kaukana kapunkilaiselämän ylellisyyksistä.

Kilpailijat joutuvat pistämään itsensä likoon hauskoissa, mutta samalla haastavissa peleissä, joissa onnistuminen on kiinni parin yhteisestä dynamiikasta ja kommunikaatiosta. Yksi kerrallaan joukkueet kuitenkin joutuvat jättämään seikkailun ja lopulta vain yksi joukkue voi voittaa koko potin. 

Tässä ovat sarjan kilpailijat:

Violetti tiimi: Muhamed Osmanovic (Muhku) & Sofia Tuomola

Love Island -sarjasta tunnettu urheilullinen Muhamed, 25, ja rohkea tubettaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia, 27, ovat molemmat avoimia ja ennakkoluulottomia persoonia. Vaikka Sofia ja Muhamed ovat hyvin erilaisia, he onnistuvat parina tasapainottamaan ja täydentämään toisiaan. Sofia on tunnettu avoimuudestaan, transsukupuolisuudestaan ja elämäntyylistään, Muhamed toisaalta ei ole sosiaalisen median suurin fani.

Seuraa kilpailijoita somessa: @muhamedosmanovic @thesofiaelle

Oranssi tiimi: Linda Danakas & Sergey Hilman

Tämän fyysisesti tasapainoisen parin muodostavat suomalais-kreikkalainen fitness-kaunotar ja vaikuttaja Linda, 27, ja tosi-tv-tähti Sergey, 27. Kilpailussa Linda loistaa voimallaan ja kilpailuhenkisyydellään, ja Sergey puolestaan hyvillä ongelmanratkaisutaidoillaan. Tällä parilla on myös paljon yhteistä. Linda ja Sergey ovat molemmat ulkomaalaistaustaisia, ja he ovat joutuneet kokemaan kiusaamista nuoruudessaan. Nämä kokemukset ovat tehneet heistä vain vahvempia ja valmiimpia ottamaan vastaan kisan haasteet. 

Seuraa kilpailijoita somessa: @serewah @lindamanuella

Pinkki tiimi: Mathilda Westerberg (Mattu) & Mikael Renwall 

Tässä parissa yhdistyy suloisuus ja kilpailuhenkisyys. Temptation Island -sarjasta tunnettu Mathilda (Mattu), 25, on yhteistyökykyinen ja tulee hyvin toimeen vahvojen persoonien kanssa. Tubettaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Mikael, 24, on sekä fyysisesti että henkisesti vahva, eikä epäröi johtajan roolin ottamista. Mikael on hyvin kilpailuhenkinen, mutta osaa myös ottaa Mathildan tunteet ja tarpeet huomioon. Molemmat ovat luonteenpiirteiltään ja elämäntyyliltään hyvin erilaisia, mutta tämän parin kohdalla eroavaisuudet tuovat lopulta parhaat puolet molemmista esiin.

Seuraa kilpailijoita somessa: @mathildawesterbergg @mikaelrenwall

Keltainen tiimi: Abdirahman Keinaan (KEINAAN) & Ibrahim Manza (IBA)

Tubettajat Iba, 22, ja Keinaan, 22, tunnetaan Suomessa myös nimellä MolyBros, ja heidän valloittavan humoristiset sisältönsä ovat vieneet parivaljakon jopa Emma-gaalan punaiselle matolle asti. Pitkäaikaiset ystävykset tietävät toisistaan kaiken ja pystyvät kommunikoimaan toisilleen pelkällä katseen välityksellä. Kaverusten mukaan Keinaan on tiimin aivot ja Iba lihakset, minkä ansiosta he täydentävät toisiaan. Yhteistyö joutuu kuitenkin seikkailun aikana todelliseen testiin, kun he päätyvät arjesta poikkeaviin, erittäin vaativiin tilanteisiin.

Seuraa kilpailijoita somessa: @keinaans @iam.iba @molybros

Punainen tiimi: Kira Nissinen & Sara Janhunen 

Kira, 22, ja Sara, 24, tunnetaan TikTok-viihdyttäjinä, jotka nousivat komediavideoillaan tunnettuuteen koronapandemian aikana. Televisiodebyyttiään tekevä dynaaminen parivaljakko lähtee kisaan itsevarmoin ottein, vaikka he ovatkin luonteeltaan lähes toistensa vastakohtia. Kira on tiimin varautuneempi ja harkitsevampi osapuoli, kun taas Sara tunnetaan avoimena ja suorapuheisena persoonana, joka ei sanojaan säästele. 

Seuraa kilpailijoita somessa: @kerkkogabriel @saraccristine  

Sininen tiimi: Ilona Ylikorpi  & Patrick Tammisto

Charmikas palomies Patrick, 30, on päättäväinen toiminnan mies, joka tunnetaan muun muassa esiintymisestään Love Island -ohjelmassa. Hänen tiimikumppaninsa Ilona, 24, on puolestaan luonut uraa sosiaalisessa mediassa, jossa häntä seuraa yli sadan tuhannen hengen yleisö. Parivaljakkoa yhdistää kilpailuhenkisyys, mikä saattaa johtaa kilpailussa yhteentörmäyksiin. Eteen tulevissa haasteissa punnitaan miten tiimin dynamiikka toimii – nouseeko johtohahmoksi suorasanainen Patrick vai psykologista peliä pelaava Ilona?

Seuraa kilpailijoita somessa: @ilonaylikorpi @patricktammisto  

Tulossa ensi-iltaan 20. tammikuuta Prime Videolla

Lue myös:

Jukka Hildén asetti uutuusohjelman kuvauksissa itsensä äärirajoille – ”Siinä tilanteessa minua oikeasti jännitti ja tajusin epäröiväni”