Monista ruokaohjelmista tunnettu julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi (o.s. Lindström), 41, kertoo menettäneensä perheensä rakkaan jäsenen Rambo-kissan.

– Ystävä on poissa. Rambo meni eilen tähdeksi taivaalle ja suru on pohjaton, Meri-Tuuli kirjoittaa Instagram-tilillään.

Rambo eli kunnioitettavat 16 vuotta ja Meri-Tuuli muistelee julkaisussaan myös kaksikon ensikohtaamista.

– Rambo käveli mun luokse ja puraisi varpaasta merkiksi alkavasta ystävyydestä. Rambo ehti olla elämänsä aikana monessa mukana, mm. mainoskuvauksissa sekä nuolemassa Juha Miedon housuja, myös omilla karkureissuillaan Itä-Helsingissä, sillä Rambo oli itsenäinen neiti.

Rakkaalla lemmikillä oli myös tärkeä rooli Meri-Tuulin rakkauselämässä, sillä se valitsi myös hänen puolison Jaakko Väntsin jo parin toisilla treffeillä.

– Siitä hetkestä kun Jaakko tuli mun ovesta sisään, Rambo oli löytänyt meille elämämme miehen ja liimautui Jaakon kylkeen. Rambo oli kaikkien aikuisten ihmisten ystävä ja rakasti juhlia ja illanistujaisia. Jos meillä oli yövieraita, Rambo kävi aina vieraan kainalossa nukkumassa, kun muutoin nukkui mieluiten joko Jaakon tai mun sylissä tai lusikassa ystävänsä Stinkyn kanssa.

– Ikävä on todella kova ja kotona on liian hiljaista nyt. Ramboa jää kaipaamaan oman perheen lisäksi monet ihmisystävät, joita hän sai valloittavalla luonteellaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Drag-artisti Aarni Mikkola sai suuren suru-uutisen kesken työpäivän – ”Tiesin, että nyt ei ole mahdollisuutta käsitellä asiaa”

Teemu Selänne julkaisi koskettavan muistokirjoituksen: ”Me kaikki menetimme hienon ihmisen”