Efter Nio -ohjelmaa juontava Janne Grönroos, 37, teki ohjelman maanantai-illan lähetyksessä suuren paljastuksen ystävilleen Dennis Nylundille, Oskar Pöystille ja Jens Bergille ja kertoi, että hänestä tulee pian isä.

– Tarvitsisin teiltä apuja ja neuvoja. Teillä on kokemusta, minulla ei ole. Minusta tulee isä, Grönroos paljasti pyöreän pöydän ääressä istuville hermostuneille ystävilleen, joilla kaikilla on jo jälkikasvua.

Tieto sai ystävykset riemastumaan ja onnittelu- ja riemuhuudot seurasivat toisiaan ystävysten halatessa tulevaa isää.

– Te olette jo kokeneet tämän. Olen mielettömän iloinen, mutta minua myös pelottaa. Eniten mietityttää, että mikä minua odottaa, Grönroos avautuu.

Hän kertoi odottaneensa pitkään isäksi tulemista vaikka on nauttinut myös kaikista kivoista töistä, joita on saanut tehdä.

– Olen sisimmässäni miettinyt, että minähän haluan isäksi.

Grönroos kertoi uutisen myös Instagram-tilillään, jossa hän jakoi kaksi videota sekä herkän yhteiskuvan puolisonsa kanssa. Hän kiittää kuvatekstissä ystäviään saamistaan neuvoista sekä ylistää puolisoaan.

– Minusta tulee isä. Suurin unelmani. Kiitos teidän vinkeistä, elämänviisauksista ja ilon jakamisesta kanssani, Grönroos kiittää ystäviään kuvatekstissä.

– Minut tekee pohjattoman onnelliseksi se, että saan jakaa tämän kokemuksen parhaan ihmisen kanssa, jonka tunnen, Grönroos osoittaa sanansa puolisolleen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Grönroos oli aiemmin naimisissa laulaja Krista Siegfridsin kanssa. He kuitenkin erosivat vuonna 2019. Ex-pari on hyvissä väleissä ja Siegfrids onnitteli monen muun tavoin Grönroosia kommenteissa.

– Suuret onnittelut, Siegfrids kirjoittaa sydämien kera.

Lue myös:

Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso toteutti synnytyshaaveensa kolme kuukautta vauvan syntymän jälkeen: ”Nyt minulla on kallisarvoinen muisto”

Ministeri Krista Kiurun, 47, esikoistytär syntyi: ”Voimme hyvin”