Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm joutui viime viikolla lonkkaleikkaukseen. Operaatiossa Larmin molemmat lonkat leikattiin, ja hänelle asetettiin tekonivelet.

Larm kertoi ensimmäisen kerran leikkauksestaan viime lokakuussa omalla Instagram-tilillään. Hän myönsi tuolloin jännittävänsä leikkausta.

– Molempiin lonkkiini laitetaan tekonivelet. Se jännittää hirveästi, koska siitä tulee pitkä, 2-3 kuukauden sairausloma. Menee pitkään, että pääsen kunnolla liikkumaan leikkauksen jälkeen, Larm kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Nyt leikkaus on ohi, ja Larm puhuu toipumisestaan hyvin avoimesti sosiaalisessa mediassa. Nainen on julkaissut Instagram-tililleen kuvan, jossa makoilee iloisena sängyssä kyynärsauvat vierellään.

– Kiitos kaikille mahtaville seuraajille tsempeistä. Uskon, että iso osa toipumista on se, että suhtautuu asioihin kiitollisena ja nöyränä, Larm aloittaa kirjoituksensa.

Seuraajiensa lisäksi Larm kiittää lämpimästi Suomen sairaalatyöntekijöitä.

– Sairaalassa jokainen henkilö on tärkeä! Coxassa sain ensiluokkaista hoitoa ja tuntui, että sairaalan ilmapiiri oli niin hyvä, että olisin ollut parantolassa, en sairaalassa, hän muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Larmin tilanne on ikävä, eivät kuluneet päivät ole tuntuneet hänestä lainkaan puuduttavilta.

– Tänään on viides päivä leikkauksesta ja voin hyvin. Päivät menee vauhdilla, kun kuntoutusta, kylmähoitoa, ruokailua on jatkuvasti, Larm iloitsee.

Erityiskiitokset Jutta antaa rakkaalle puolisolleen Juha Larmille.

– Samalla on todettava, että ilman Juhan apua en pärjäisi näin hyvin. Molempien lonkkien samanaikainen leikkaus asettaa paljon enemmän rajoituksia kuin yhden. Mutta olen tosi tyytyväinen, että homma on nyt tehty samalla kertaa. Juhan sanoin: Aika on sun ystävä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jutta Larm murtuu tv:ssä kyyneliin perhettään koskevan suru-uutisen vuoksi – tragedia tapahtui vain hetki ennen kuvauksia!

IS: Jutta Larmin Petteri-puoliso kuoli yllättäen – Larm muistelee traagista onnettomuutta: ”Keho ja mieli pettivät”