Vuosituhannen alussa Suuri seikkailu -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtaneen yrittäjä Jutta Larmin yksi tulonlähteistä on tänä päivänä sosiaalinen media. Nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa esittelee alusvaatteita.

– Mukavuutta ja kauneutta kevääseen. Ihana sivutuellinen Olivia istuu täydellisesti. Kurvikkaille naisille suunniteltu mallisto saat sut hymyilemään, Jutta Larm kirjoittaa videon yhteyteen.

Jutta avasi yhdessä Juha-miehensä kanssa joulukuussa 2021 Rantasalmelle aikuisille suunnatun Kuru Resort Saimaa -lomakeskuksen, joka on saanut runsaasti näkyvyyttä mediassa. Pari on hehkuttanut firmaansa avoimesti julkisuudessa ja kertonut hotellibisneksen aloittamisen olleen heille unelmien täyttymys.

Maaliskuun puolivälissä Seiska uutisoi joukkopaosta, joka Kuru Resortin henkilökunnan keskuudessa on muutaman viikon sisällä alkanut. Lehden mukaan sekä Jutta että Juha Larm ovat jättäneet paikkansa yrityksen hallituksessa. Molempien pariskunnan osapuolten hallituspestit päättyivät 18. helmikuuta. Jutta toimi hallituksessa sen varsinaisena jäsenenä ja Juha puheenjohtajana.

Lue myös:

Seiska: Jutta ja Juha Larmin hotellibisnes suuressa kriisissä – yli miljoonan euron tuki ei säästänyt maksuhäiriömerkinnältä

Leikkauksesta toipuva Jutta Larm poseeraa uimapuvussa – paljasti arpiset pakaransa: ”Eivät hidasta menoa”