Hyvinvointivaikuttaja Jutta Larm toipuu parhaillaan lonkkaleikkauksesta, joka tehtiin hänelle viime vuoden lopussa. Larm on kertonut toipumisprosessistaan hyvin avoimesti omalla Instagram-tilillään.

Tällä viikolla Larm julkaisi Instagramiin näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa musta uimapuku yllään kauniin, talvisen järvimaiseman edessä. Kuvassa tilaa saavat myös Larmin pakarat, joissa näkyy leikkauksen jäljiltä pitkät, syvät arvet.

Otoksen ohessa Larm puhuu avoimesti asiasta, jonka ympärillä hän on kuluneina vuosina tehnyt hyvin tietoisesti parannusta.

– Olen aikoinaan ollut monen asian suhteen melkoinen perfektionisti. Sitä tuppasi nuorempana ajattelemaan, että pakko tehdä täydellisesti, muuten ei kelpaa. Varsinkaan itselleen. Sidoin oman arvoni saavutuksiin ja toisten hyväksyntään, mutta en ollut itse ikinä tyytyväinen, Larm kirjoittaa julkaisunsa kuvatekstissä.

– Nykyään ajattelen, että tehty on parempi kuin täydellinen. Miksi stressata ja suorittaa, kun vähempikin riittäisi? Virheet kuuluvat elämään ja niistä voi aina oppia, hän lisää heti perään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Larm kuulostelee melko herkällä korvalla omia tuntemuksiaan.

– Vanhemmalla iällä oon myös oppinut kuuntelemaan kehon ja mielen viestejä paremmin ja täydellisyyden tavoittelu on jäänyt. Joskus saan jopa enemmän aikaiseksi kun teen vain tarpeellisen.

Larmin mielestä aitous on usein paljon kiinnostavampaa kuin viimeisen päälle huoliteltu lopputulos. Tämän vuoksi hän ei arkaile myöskään esitellä leikeltyä vartaloaan somessa.

– Kun joku kuitenkin näkee vaivan ja zoomaa mun kropan, niin näet aivan oikein. Pakaroissa mulla on tosi pitkät arvet lonkkaleikkauksesta, eikä ne hidasta mun menoa yhtään, Larm alleviivaa.

– Tänään ei rahkeet riittäneet avantoon. Odotellaan toipumista vielä rauhassa. Mutta varpaat kastettu, nainen päättää ytimekkään kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jutta Larm julkaisi dramaattisen päivityksen sängyn pohjalta – toipuminen lonkkaleikkauksesta otti takapakkia!

Jutta Larm joutui lonkkaleikkaukseen – paljastaa yksityiskohtia toipumisestaan: ”Ilman Juhan apua en pärjäisi”