JVG-yhtyeen Jare Brand on ollut aina hyvin vaitonainen yksityiselämästään. Nyt hän kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa menneensä parin vuoden sisällä naimisiin ja saaneen puolisonsa kanssa perheenlisäystä.

Jaren elämänmuutoksella on ollut merkittävä vaikutus myös Ville Galleen.

– Se on vaikuttanut yllättävän vähän meidän väleihin, mutta ehkä enemmän mun omiin keloihin. Kun näkee, että toisen elämään on tullut uusi merkitys, niin alkaa itsekin miettiä, että pitäiskö munkin tehdä lapsia ja mennä naimisiin, Ville Galle sanoo HS:ssä.

Ville Galle myöntää alkoholinkäyttönsä lähteneen käsistä muutama vuosi sitten. Jare huomasi tilanteen, mutta ei puuttunut Ville Gallen käytökseen.

– Tämä työympäristö on aika vaarallinen. Kun tullaan toimistolle, eli bäkkärille, niin siellä on kaappi täynnä viinaa, Jare toteaa.

Ville Galle kertoo, että yhtyeen dj puuttui hänen juomiseensa. Sitä ennen Ville Galle oli huomannut, että Jare halusi viettää entistä vähemmän aikaa hänen kanssaan vapaa-ajalla kuin aiemmin.

– Kun ostin vähän isomman kämpän, ja siellä oli joka päivä jotkut himo bileet, niin huomasin, että jossain vaiheessa Jare ei enää tullut sinne. Aistin, miksi se ei enää halunnut tulla sinne, Ville Galle sanoo haastattelussa.

Lue myös:

Voice: JVG avautuu päihteiden käytöstään – ihmettelee yleistä ilmiötä musa-alalla: ”Kyllä sitä on kovaa mennyt”

IS: VilleGallen pikkuveli Mäk Gälis avautuu veljesten riitaisista väleistä – kaksikon välirikko kesti kolme vuotta: ”Asiat eskaloituivat”