Jyväskyläläinen Joel voitti Big Brotherin – palkinnoksi yli 30 000 euroa!

Peräti 12 viikkoa kestäneen Big Brother -kauden voiton vei nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajana työskentelevä Joel.  Palkinnoksi Jyväskylässä asuva Joel sai 31 500 euron voittopotin.

Juontaja Elina Kottonen kysyi suorassa lähetyksessä kilpailijoilta, mihin he käyttäisivät voittopotin. Vielä lähetyksen aikana Joel ei osannut vastata kysymykseen.

– Se on jännä, että vaikka olisi voinut arvata, että tuollainen kysymys tulee, niin ei tullut varauduttua, Joel totesi lähetyksessä.

Kisassa toiseksi tuli 21-vuotias vantaalainen Kristiina. Kärkikaksikon äänet jakautuivat loppukirin jälkeen 66,2 prosenttia Joelille ja 33,8 prosenttia Kristiinalle.

Studioyleisössä ainoastaan pudonneita asukkaita

Joel tuli kauden aikana tunnetuksia rauhallisena ja leppoisana miehenä, joka ei viihtynyt talossa toisinaan vallinneessa älämölössä, vaan tutkaili tapahtumia rauhallisemmin etäältä ja laukoi nasevia kommentteja. Etenkin Artun ja Kristiinan kanssa ystävystynyt Joel koki talossa myös pienoisen suhdedraaman Sasan kanssa. Joelin ansiosta BB-fanit pääsivät nauttimaan myös suoranaiseksi somehitiksi nousseesta Lievestuoreen salsa -kappaleesta.

BB-finaali kuvattiin poikkeusjärjestelyin. Kauppakeskus REDIssä sijaitsevassa studiossa oli paikalla vain kaudella aiemmin pudonneita asukkaita. Finalistien läheiset olivat lähetyksessä mukana etäyhteydellä. Näky oli pysäyttävä 12 viikkoa täyseristyksessä olleille asukkaille, joilla ei luonnollisesti ollut mitään tietoa uusista rajoituksista.

Big Brother Suomi on ollut syksyn suuri menestyjä ja isoin tv-ilmiö. Ohjelma on tavoittanut Ruudussa ja TV:ssä yhteensä lähes 3 miljoonaa suomalaista, eli käsittämättömät 56 prosenttia koko maan väestöstä. Pelkästään Ruudussa BB-sisältöjä, eli jaksoja, 24/7-stremeja ja klippejä on startattu noin 39 miljoonaa kertaa.

Big Brother -taloon asteli syksyn alussa 16 uhkearohkeaa kilpailijaa. Kuva: Nelonen

Lue myös:

BB-pariskunta Helmeri ja Anu jälleen yhdessä? Poseeraavat sylikkäin BB-kotikatsomossa!

Oho! BB-Janica aloitti fitness-treenaamisen – katso bikinikuvat nykykunnosta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.