Aleksi Valavuori ja Kalle Palander paneutuivat viime viikon Valavuori LIVE -lähetyksessä muun muassa Uuden Musiikin Kilpailun finaalilähetykseen, eikä kilpailun juontaja Antti Tuisku välttynyt kritiikiltä.

Valavuori kertoi katsoneensa finaalilähetyksen ja kehui Antti Tuiskun ja Erika Vikmanin yhteisesitystä. Palander puolestaan kiinnitti huomiota Tuiskun tyyliin juontaa kilpailu kotiseutunsa murteella.

– Show oli hyvä, mutta niin paljon kuin Antti Tuiskua arvostan artistina niin voisihan sitä suomeakin puhua televisiossa kuitenkin.

– Eikö se menny hyvin sun mielestä vai? Valavuori ihmettelee.

– Kyllä mä ymmärrän, että on murteet, mutta pitääkö sitä tuputtamalla tuputtaa siellä. Tollanen Rovaniemen läbäläbä -murre niin se ei jotenkin lähtenyt, Palander täräyttää.

– Hyvin se juonsi sen, mutta murteesta en tykännyt.

Aleksi pohti Palanderin sanomisia ja sitä, miten kansa mahtaa reagoida kun tämä arvostelee rakastettua idolia.

– Ai että on kavereita, kun tulee rajan yli Tallinkilla. Sitä on turha yrittää sitten jälkeenpäin selittää, että mitä mä yritin hakea tällä palautteella, Palander nauroi.

Kallen puheista uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander puivat Maisa Torpan ihastusta: ”Tiedämme, kenestä lentäjästä puhutaan”

Aleksi Valavuori piikittelee Kalle Palanderia rajuista kohuotsikoista – Kalle älähtää: ”Rupeaa olemaan pinna v**tu kireällä”