Aleksi Valavuori ja Kalle Palander tutustuivat viime viikon Valavuori LIVE -lähetyksessä uuteen Seiska-lehteen, jossa kerrottiin Maisa Torpan uudesta lentäjäihastuksesta. Otsikoita lukiessaan Aleksi täräyttää heti ilmoille, että kaksikolla on tiedossa, kuka on Maisan ihastuksen kohde.

– Me tiedämme, kenestä lentäjästä puhutaan, Aleksi ilmoittaa Kallen myötäillessä.

– Lähdetäänkö kahlaamaan, Kalle kyselee selkeästi valmiina pureutumaan aiheeseen tarkemmin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Koska lähetyksessä pureudutaan pääasiassa urheilu-uutisiin, perustelevat Aleksi ja Kalle aivan ensimmäisenä, että miten Maisa Torppa kohuineen liittyy urheiluun. Yhteys urheiluun syntyi Maisan edellisestä suhteesta entisen rallikuskin, Jari-Matti Latvalan, kanssa.

– Saattaa Kalle muuten olla näin, että Jari-Matti Latvala ei olisi koskaan ajanut niin pitkin v**tua ja tuhonnut uraansa, jos hän ei olisi Maisaa tavannut. Mutta saattaa myös olla niin, että Jari-Matti Latvalasta ei olisi koskaan tullut Toyotan tallipäällikköä ilman Maisaa, Aleksi pohtii.

Jos upotus ei näy selaimellasi, katso kuva täältä.

Lentäjäihastus on ”aika peliveijari”

Tämän selvityksen jälkeen kaksikko alkaa tutustua Maisan ihastusuutiseen tarkemmin ja katsojille paljastuu hieman muutakin tästä mysteerisestä lentäjämiehestä.

– Tässä lukee, että tämä lentäjä on varattu perheenisä. Ja nythän Kalle tilanne on se, että meidän lähipiiriimme kuuluu tällainen lentäjä. Hän on varattu ja hän on perheenisä, Aleksi kertoo.

– Joo, mut tota kyseistä lentäjää, kun kattoo, niin vähän epäilen kyllä, että alentuis tällaiseen Maisa Torpan tyyppiseen. Koska hänhän on aika peliveijari, pikkusen pelailee eri kastissa, Kalle vastaa.

Aleksi ei kuitenkaan ole niin varma siitä, etteikö kyseinen lentäjämies Maisasta kiinnostuisi. Hän vihjaakin, että lentäjä olisi jopa säikähtänyt hieman mediassa viime viikolla levinnyttä ihastuskohua.

– Just tämmönen kohu, kun iskee, niin sitä ihminen helposti – esimerkiksi tämä lentäjä – lentää pois siitä kohusta, esimerkiksi Lappiin tai Leville. Enkä nyt väitä, että tänne ois joku lentäjä lentänyt tänne Lappiin tai Leville, ja jäänyt tänne, Aleksi vihjailee.

– Terveiset vaan tässä kohtaa Panu Pantterille, Aleksi sanoo nauraen ja toteaa, että nimi saattaa olla keksitty.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Maisa Torpan aviokriisiä ja rikkoutuneita ystävyyssuhteita on puitu mediassa jo useamman kuukauden ajan. Viime vuoden lopulla Maisan huhuttiin yrittäneen iskeä kaasonsa miestä, ja tämän avioliiton kerrottiin ajautuneen kriisiin. Hiljattain uutisoitiin myös, että Maisan entiset ystävät ovat tehneet tästä rikosilmoituksia.

Lue myös:

Seiska: Maisa Torppa ihastui perheelliseen lentäjään – mies kiisti suhdehuhut ja lopetti kohublondin seuraamisen

Seiska: Maisa Torppa lahjoi opiskelukaverinsa tekemään kokeet ja tehtävät puolestaan – ”Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa”

Seiska: Maisa Torpan ex-ystävät saivat tarpeekseen ja tekivät kohublondista useita rikosilmoituksia