Räppäri Kanye Westin, 42, entinen turvamies Steve Stanulis avautui Hollywood Raw -podcastissa työstään muusikon kanssa. Stanulis kertoi, että West oli antanut hänelle ”naurettavia ohjeita”.

Yksi ohjeista oli, että West halusi Stanuliksen kulkevan aina kymmenen askelta hänen takanaan.

– Eli se on päivänselvää, että jos joku olisi tullut lähelle ja tehnyt jotain, niin siihen mennessä, kun yritän juosta paikalle ja estää sen, se olisi jo tapahtunut, Stanilus sanoi.

Stanuliksen ja Westin välit olivat nihkeät jo heti työsuhteen alussa. Turvamiehen ensimmäinen työpäivä osui muotiviikoille ja kaksikko meni yhdessä hissiin. Räppäri suuttui, kun Stanulis ei tiennyt, mihin kerrokseen heidän piti mennä.

– Minun oli tarkoitus tavata hänet studiolla. Kun hän saapui sinne, menimme hissiin ja hän sanoi: ”Etkö sinä aio painaa nappia, mihin kerrokseen olemme menossa?” Sanoin: ”Minulla ei ole hajuakaan, mikä kerros, tämä on ensimmäinen päiväni.”

– Sitten hän alkoi vaahdota: ”Eli tarkoitat, ettet soittanut etukäteen ja selvittänyt, minne minun olisi tarkoitus mennä?” Sanoin, että en. Ja hän alkaa vaahdota ja riehua, Stanulis kuvaili.

– Joten sanoin: ”Kuules, voimme tehdä tämän kolmella tavalla. Yksi: voit kertoa minulle, mitä nappia painaa ja sitten tiedän. Kaksi: voit painaa nappia, minä näen, mitä niistä ja sitten tiedän. Tai kolme: voit istua täällä koko päivän ja kertoa minulle, miten tärkeää aikasi on ja me emme mene minnekään.”

– Edelleenkin tämä oli ensimmäinen kanssakäymisemme. Hän valitsi ensimmäisen vaihtoehdon, Stanulis hymähti.

Stanulis on kertonut aiemminkin, miten räppärin kanssa työskentely on ollut vaikeaa. Hän sai potkut vain kahden viikon työsuhteen jälkeen luultavasti siksi, että oli törmännyt hotellin käytävällä Kanye Westin vaimoon, Kim Kardashianiin, 39. Yksi sääntö turvamiehelle oli, ettei hän saanut oleskella Kimin lähellä.