Selviytyjät Suomi -kilpailusta ulos äänestetty Karoliina Tuominen kertoo omista Selviytyjät-kokemuksistaan Big Brother -voittajana tunnetuksi tulleen Kristian Heiskarin juontamassa Kristianin heimoneuvosto -videosarjassa.

Videosarjassa Heiskari kysyy tavallisesti Selviytyjistä pudonneilta kilpailijoilta, ketkä heidän mielestään ovat olleet kisan pahimpia juonittelijoita eli ”kärmeksiä”.

Suurin osa kisaajista on äänestänyt Tuomista, mutta kuka Tuomisen itsensä mielestä oli Selviytyjien kieroin osallistuja?

– Apua, tämä on ihan kauhea kysymys! Tuominen päivittelee nauraen.

– Minulla on pieni lista pahimmista kärmeksistä, koska en pysty valitsemaan vain yhtä, hän paljastaa.

Tuomisen omalla ”kärmeslistalla” Heiskari ja Niko Saarinen nousivat hyvin korkeille sijoille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Selviytyjissä oli kuitenkin yksi kisaaja, joka Tuomisen mielestä juonitteli täysin omassa luokassaan.

Marianne! Marianne on lähtenyt sieltä oikein sisältäpäin tuhoamaan ihmistä. Että hän ei ole pelkästään sillä lailla, että nostetaan lappu ja äänestetään pihalle. Vaan hän on, että ensin itsetunto, ja sitten sen jälkeen se perhe, ja sen jälkeen kaikki muu mahdollinen. Ja sitten vasta äänestetään pihalle, Tuominen kuvailee.

– Niin, niin. Marianne tappaa hiljaa sisältä, ja sen jälkeen kirjoittaa vielä nimen äänestyslappuun, Heiskari myötäilee.

Katso Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuore jakso täällä.

Lue myös:

Bloggaaja Sara Vanninen kommentoi suoraan Selviytyjät-ohjelman juonittelua – ”Jollain kierolla tavalla nautin siitä”

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”