Rokkari Archie Cruz ei säästele sanojaan tänään lauantaina (24.4.) Nelosella nähtävässä Selviytyjät-sarjan jaksossa. Hän arvostelee rajuin sanakääntein kilpakumppaneitaan.

– Suvihan on tietysti sellainen huono kaikessa ja vähän bimbo. Sara on ihan kiva, mutta välillä… Vaikuttaa, että hänellä on hiekkaa jossakin. Karo on ihan kiva pienissä annoksissa. Menettelee. Elias on vähän raskas, kun hän saa hermoromahduksia. Kristian on oikeasti ainoa hyvä tyyppi – ja Marianne, Archie Cruz käy läpi Selviytyjät-kollegansa.

Raju riita Eliaksen kanssa

Viikko sitten nähdyssä jaksossa Archie ajautui rajuun sanasotaan laulaja-näyttelijä Elias Gouldin kanssa maahan heitetyn paistinpannun takia. Lauantai-iltaisessa jaksossa Elias pyytää anteeksi, että haukkui Archien muun muassa naistenhakkaajaksi.

TAUSTAA: Selviytyjät-historian rajuin riita puhkeaa Elias Gouldin ja Archie Cruzin välillä: ”Naistenhakkaaja, pidä pääs kiinni”

– Mun pitää selventää vielä yksi seikka. Kuulin, että olet kutsunut mua eilen nimellä, mitä mä en ite kuullut. Mä en ole ikinä eläissäni kajonnut naiseen! Äläkä vi**u ikinä… Archie aloittaa Eliakselle.

– Hei, mä olin provosoitunu, huono kommentti ja oon pahoillani, Elias selittelee.

– Mä oon samojen juorujen ja huhujen vallassa ku koko muukin Suomi on ollu näiden sun vi**u kohujen takia. Sä haukuit mua epästabiiliksi paskiaiseksi niin mä vastasin ekalla julmalla tavalla mikä mulla tuli mieleen, Archie vastaa, ja miehet sopivat lopulta yhden Selviytyjät-historian rajuimmista riidoista.

Lue myös:

Jälleen uusi käänne Selviytyjissä! Archie Cruz ja Elias Gould jatkavat vanha riidan selvittelyä: ”Äläkä vi**u ikinä”

Kristian Heiskarilta suora kannanotto Archie Cruzin ja Elias Gouldin jättiriitaan Selviytyjissä: ”Päätin vaihtaa seuraa”

Selviytyjät-kilpailija Archie Cruz kommentoi Aki Mannisen sanomisia: ”Tuomitsen kaikenlaisen sovinismin”