Entinen huipputason taitoluistelija Kiira Korpi paljasti tänään maanantaina (29.5.) sosiaalisessa mediassa pistäneensä hiljattain myyntiin Tampereen Lapinniemessä sijaitsevan asuntonsa. Korpi on jakanut kuvan asuntonsa myynti-ilmoituksesta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Mun kaunis ja valoisa asunto (51m2) upeilla järvinäkymillä on nyt myynnissä Tampereella Lapinniemessä! Korpi kirjoittaa Stories-osiossaan.

Siististi remontoitu kerrostaloasunto löytyy kiinteistövälitystoimisto Blokin verkkosivuilta. Myynti-ilmoituksen oheen lisätyistä kuvista selviää, että Korven kahdeksannessa kerroksessa sijaitsevasta kodista avautuu henkeäsalpaava näköala Näsijärvelle.

Asunto on varusteltu kahdella huoneella, keittiöllä, tyylikkäällä kylpyhuoneella, saunalla, vaatehuoneella ja lasitetulla parvekkeella. Myyntihinnaksi on asetettu 315 000 €.

Näet tuoreen ilmoituksen ja kuvat asunnosta täältä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kiira Korven elämä on kuluneina vuosina pitänyt sisällään massiivisia muutoksia. Kesällä 2021 ex-luistelija kertoi Instagramissa eronneensa aviomiehensä Arthur Borgesin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, mutta yhteisiä vuosia heillä oli takanaan peräti 11.

Sittemmin Korpi on seurustellut pankkiirina työskentelevän Pekka-nimisen miehen kanssa. Tämän vuoden maaliskuussa Korpi kuitenkin ilmoitti Me Naiset -lehden haastattelussa suhteensa päättyneen eroon.

Samassa yhteydessä Korpi myönsi, ettei hän koe olevansa seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero.

– Minulla on aina ollut se tieto, että viehätyn ja sytyn myös naisista, mutta olen vähätellyt sitä tai vaientanut tunteen itsessäni. En ole sallinut itseni ajatella sitä sen pidemmälle, Korpi totesi tuolloin Me Naisille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Kiira Korpi puhuu rehellisenä seksielämästään – psyykkisellä voinnilla suora vaikutus aktiivisuuteen

Me Naiset: Kiira Korpi erosi Pekka-rakkaastaan – tunnusti itselleen, ettei ole hetero: ”Se on vaatinut hyväksymistä”