Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Johanna Anttila avioitui viikonloppuna Juha-puolisonsa kanssa. Anttila paljastaa onnellisen uutisen omalla Instagram-tilillään.

Anttila on jakanut Instagramin Stories-osioonsa kuvajulkaisun, jonka näyttelijä Tuuli Mattila on lisännyt omalle sometililleen. Mattilan postaamissa kuvissa näkyy tuore vaimo upea hääpuku yllään sekä joukko iloisissa tunnelmissa juhlivia ystäviä.

– Mä oon nyt vaimo! Anttila hehkuttaa Stories-osiossaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Salkkarit-näyttelijä Inna Tähkänen on julkaissut Instagramiin kuvia häähumusta. Hänen julkaisemissaan kuvissa poseeraavat Tähkäsen vierellä Salatuista elämistä niin ikään tutut näyttelijät Hanna Kinnunen, Monika Lindeman ja Tiia Elg. Kaikki naiset ovat pukeutuneet näyttäviin juhla-asuihin.

– Juhlittiin eilen rakkautta ja jälleen kuvia tuli otettua liian vähän. Mutta oli ihanaa ja niin upeita ihmisiä ympärillä. Kyllä hymyilyttää, Tähkänen iloitsee kuvatekstissään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Anttilan Stories-osiosta päätelleen talviset hääjuhlat sujuivat varsin rennoissa ja hilpeissä merkeissä. Paikalla oli runsaasti parin ystäviä ja sukulaisia, ja ohjelmaan kuului muun muassa elävää musiikkia sekä tanssimista.

Johanna Anttila ilmoitti alkuvuodesta 2022 menneensä kihloihin pitkäaikaisen kumppaninsa Juhan kanssa. Kihlautuminen tapahtui Tšekin Prahassa, joka tunnetaan yhtenä Euroopan romanttisimmista kaupungeista.

Anttila kertoi viime keväänä Metropolille yksityiskohtia parin kihlajaismatkasta. Sekä matka että kosinta tuli Anttilalle yllätyksenä.

Juha valitsi kosia nykyistä vaimoaan hienon ravintolaillallisen jälkeen Prahan keskustassa.

– Menimme kauniille, isolle sillalle. Olen aina pitänyt kovasti silloista, sillä niissä on jotain äärimmäisen herkkää ja symbolista. Juha tiesi tämän puolen minusta, Anttila kuvaili Metropolille.

– Sillalla Juha sitten kosi minua. Hän piti myös ihanan puheen, näyttelijä paljasti.

Kuva: AOP

Lue myös:

Salkkarit-tähti Johanna Anttila paljastaa yksityiskohtia kihlajaismatkastaan – lentokentällä hämmentävä tilanne: ”Onneksi huumekoira ei pysäyttänyt”

Salatut elämät -tähti Johanna Anttila paljasti jättiyllätyksen – uskomaton rakkaustarina: ”Kyyneleet kimalsivat silmissä”