Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Johanna Anttila on mennyt kihloihin puolisonsa Juhan kanssa. Hän paljastaa ilouutisen omalla Instagram-tilillään.

Anttila kertoo Instagramiin julkaisemansa postauksen yhteydessä romanttisen tarinan siitä, kuinka häntä kosittiin. Julkaisusta käy ilmi, että hänen miehensä oli suunnitellut hänelle todellisen jättiyllätyksen.

– Juha antoi mulle vähän alle viikko sitten kirjeen, jossa oli pakkausohjeet ja tieto, että lähdetään torstaina aamulla juhlistamaan (ensitreffien) vuosipäivää etuajassa ja tullaan sunnuntai-iltana takaisin. Halusin pitää matkakohteen salaisuutena mahdollisimman pitkään ja olin varmaan epäilyttävän näköinen kun tuijotin lentokentällä lattiaa, etten näkisi ilmoitustaulua ja sitä, mihin ollaan matkalla, Anttila kirjoittaa Instagramissa.

– Lentokoneessa laitoin vastamelukuulokkeet korviin ja hyräilin itselleni niin, etten kuullut ilmaan noustessa kuulutuksia. Kuulin vasta laskeutuessamme sen, että menemme Prahaan, hän kuvailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Anttila lisäsi päivityksensä viereen liudan yhteiskuvia Juha-puolisonsa kanssa.

– Juha oli varannut meille sviitin viiden tähden hotellista. Illalla laittauduttiin ja käytiin hyvässä ravintolassa syömässä ja sen jälkeen hän sanoi, että mennään vielä käymään yhdessä paikassa. Mentiin kauniille isolle sillalle, koska Juha tietää miten paljon pidän silloista. Siellä hän kertoi mulle, ettei tuonut mua tänne vain vuosipäivän viettoon. Hän kertoi miten paljon rakastaa mua, että haluaa jakaa loppuelämänsä mun kanssa ja kosi mua. Hän oli suunnitellut tätä jo kuukausia. 

Kosintahetkellä Anttilan ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta.

– Mä sanoin tietysti kyllä ja me molemmat liikututtiin niin, että hymy oli korvasta korvaan ja kyyneleet kimalsivat kummankin silmissä, hän muotoilee.

Johanna ja Juha suuntaavat sormuskaupoille myöhemmin yhdessä, jotta Johanna saa valittua sopivan sormuksen. Tämä oli Anttilan mielestä toimiva ratkaisu.

– Se on musta just hyvä niin, koska pidän sitä loppuelämäni ja tuntuu myös kivalta ajatukselta valita sormukset yhdessä. 

Kaiken kaikkiaan pariskunta vaikuttaa olevan silminnähden onnellisia toistensa kanssa. Johanna ei pelkää jakaa onneaan avoimesti muille.

– Ollaan tosi onnellisia ja rakastuneita ja innoissamme tästä seuraavasta sivusta meidän tarinassa. Vuoteen on mahtunut paljon hienoja hetkiä, kuten kuvistakin ehkä näkyy! näyttelijä kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Laulaja Chisu juhli syntymäpäiviään – Anni Hautalalta yllättävä paljastus kaksikon välisestä ihmissuhteesta: ”Koko ajan lähekkäin”

Chachi Hildén paljasti todellisen ilouutisen – hehkuttaa somessa: ”Mikä henkeäsalpaava alku vuodelle 2022”