Entisen pääministerin Matti Vanhasen kohurakkaana julkisuuteen noussut Susan Ruusunen on kolmen lapsen äiti. Hänen Rosalie-tyttärensä ottaa nyt ensiaskelia kohti julkisuutta, sillä hän on raivannut tiensä Wellnessmalli 2021 -kilpailun semifinaaliin.

– Haaveilin kilpailuun hakemisesta ja kun uskaltauduin hakea mukaan niin hain aika salassa kaikilta. Liian usein oon ite jääny aikanaan empimään asioita ja sit asiat vaan valuu ohi silmien. Nykyään oonki päättäny haastaa itteeni ja rikkoo niitä omia rajoja! En anna mun ujouden tai pelon epäonnistumisesta estää enää mua tavottelemasta asioita, joista ennen oon vaan uskaltanu unelmoida, Rosalie kirjoittaa Instagramissa.

Rosalie kertoo suurimmaksi esikuvakseen äitinsä.

– Aina ajattelin etten aio seurata äidin jalanjälkiä ravintola/elintarvike alalle. Idea yhteisestä vegaanileivonnais yrityksestä lähti kuitenki ihan lennosta todellisuudeks ja kohta onki jo vuosi siitä, kun @lovegan_suomi perustettiin. Koskaan ei kannata sanoo ei koskaan, sillä ikinä ei tiiä mihin elämä meidät kuljettaa, Rosalie kertoo sosiaalisessa mediassa.

Susan hehkuttaa tyttärensä menestystä mallikisassa henkilökohtaisella Facebook-sivullaan.

– Minun upea tyttäreni valittiin Wellnessmalli semifinaaliin 202. Olen niin ylpeä sinusta Rosalie. Olet niin monipuolinen nuori nainen, että voin vain ihailla sinun matkaasi. Onneksi saan seurata sitä läheltä, Susan kirjoittaa.

Lue myös:

Seiska: Matti Vanhasen ex-kohurakas Susan Ruusunen erosi – edusti minimittaisessa nahkahameessa

Muistatko Matti Vanhasen ex-morsiamen Susan Ruususen? – tältä hän näyttää nyt