Syöpää sairastava Walesin prinsessa Catherine palasi takaisin julkisuuteen Lontoossa järjestetyssä Trooping the Colour -juhlassa. Yleisö näki siis ensimmäistä kertaa kuukausiin Williamin ja Catherinen edustamassa yhdessä.

Kehonkieliasiantuntija Judi James on tämän esiintymisen pihjalta analysoinut pariskunnan suhteen nykytilaa Daily Mailille -julkaisulle.

Asiantuntijan mukaan pariskunnan suhde on yhtä onnea.

– Kaikkein koskettavin signaali oli, kun Williamin ja Catherinen katseet kohtasivat, James kommentoi tapahtumia.

– Williamin silmien rypistyminen ja hänen huultensa kurtistuminen osoittavat hänen sisäistä ylpeyttään ja helpotustaan siitä, että hänen kaunis vaimonsa seisoi jälleen hänen vierellään.

Catherine puolestaan vaikutti Jamesin mukaan vähemmän jännittyneeltä.

– Hän oli tässä vaiheessa jo selvästi rentoutunut. Hän hymyili takaisin leveää, hymykuopat muodostavaa, rakastavaa hymyä, James analysoi.

Asiantuntijan mukaan Kate esiintyi Buckinghamin palatsin parvekkeella lähes ”stoalaisesti”. Hän ei vetänyt huomiota lainkaan itseensä. Hänen profiilinsa oli matala mutta jämäkkä, James kuvaili.

– Hänen vilkutuksensa oli myös lyhyt ja hienovarainen, suljetulla kämmenellä. Sekin viesti, ettei hän halunnut viedä huomiota kuninkaan syntymäpäiväjuhlassa.

Trooping the Colouria juhlittiin juhlistaa kuningas Charlesin syntymäpäivää, joskin Charlesin varsinainen syntymäpäivä on vasta marraskuussa.

Lähde: IS