Vuoden 2013 Miss Helsinki ja Face of African Queen -missikilpailun perustaja Kelly Kalonji lomailee parhaillaan Dubain auringon alla. Kalonji lähti reissuun Seiska-lehden tietojen mukaan yhdessä suomalaisen miljonäärimiehen kanssa.

Metropolin tavoittama Kalonji ei kiistä romanssihuhuja, mutta ei halua kommentoida asiaa enempää. Iloa pursuava Kalonji myöntää kuitenkin olevansa erittäin onnellinen tällä hetkellä.

– Elämä on ihanaa juuri nyt! Kalonji hehkuttaa Metropolille.

– Lähes vuoden kestänyt suuri työ on tullut päätökseen, kun pääsimme muutama viikko sitten vihdoin kruunaamaan Face of African Queen -missikilpailujen voittajan, Aja Daffehin. Nyt aion ottaa kaiken ilon irti lomastamme, hän kertoo.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kalonji paljastaa, että he asuvat matkakumppaninsa kanssa Dubain tasokkaimmassa luksushotellissa.

– Tämän parempaa ei oikeastaan löydy – tämä on ihan öky! nainen vakuuttaa.

Myös koronapandemiaan liittyvät turvajärjestelyt ovat hotellissa Kalonjin mukaan tehokkaimmat, mitä hän on koskaan nähnyt.

– Istumme parhaillaan hotellimme ravintolassa ja täällä jokaisen pöydän välissä on korkea pleksi. Lisäksi ihmiset ohjataan tietyssä suunnassa ovista sisään ja ulos, jotta virukset eivät pääse sekoittumaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Matkasuunnitelmiin Kalonjilla ja miljonäärimiehellä kuuluu yksinkertaisesti vain lämmöstä ja hyvästä ruoasta nauttiminen ja mahdollisesti myös formulakisojen seuraaminen.

– Meidän oli tarkoitus lähteä katsomaan formulakisoja jo tänään, mutta koronan takia jouduimme siirtämään menoa. Täällä ollaan todella tarkkoja siitä, ketkä ja kuinka moni kisakatsomoon päästetään, Kalonji avaa.

– Ehkä pääsemme paikalle loppuviikosta! nainen tuumaa toiveikkaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Amanda Harkimo ja Kelly Kalonji treffailevat paljaina – Ylen rohkea deittisarja hätkähdyttää: ”Käsittelimme naisille tuttuja epävarmuuden tunteita”

Kelly Kalonji myöntää suhteensa Jari-Matti Latvalan kanssa päättyneen – ”Hän on kokenut kovia”

Missi Kelly Kalonji avautuu kiusaamiskokemuksistaan – ”Itkin vessassa, koska ahdisti niin paljon”