Näyttelijä, hyvinvointivaikuttaja ja tosi-tv-tähti Kerttu Rissanen on jo muutaman vuoden ajan pitänyt yhtä Salatut elämät -ohjelman kuvauksissa tapaamansa kumppaninsa, Sami Uotilan kanssa. Vaikka pariskunta viihtyy tiiviisti yhdessä, julkaisee kaksikko harvoin kuvia toisistaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Rissanen on kuitenkin lisännyt omalle Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa rakkaansa vierellä joulutunnelmissa. Otoksessa Kerttu halaa Samia rakastavasti, kun Sami antaa naiselle hellän pusun otsalle.

Julkaisun yhteydessä Rissanen käy läpi kuluneen vuoden tapahtumia.

– Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee, Rissanen kuvailee.

– Välillä oli tosi kiire mutta loppuvuosi meni sit rauhallisemmin ja oppi ainakin ens vuotta varten suunnittelemaan aikataulut ja arjen taas paremmin, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rissanen painottaa olevansa tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa.

– Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun. Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta, hän muotoilee.

– Eli kiitos tästä vuodesta myös kaikki uudet ja vanhat ihanat ihmiset elämässäni. Hetken aikaa vielä joulufiilistelyä ja suklaata ja sit kohti uutta vuotta, nainen summaa.

Rissanen haluaa tietää, miltä hänen seuraajiensa vuosi on näyttänyt.

– Minkälainen sun vuosi on ollut? Rissanen kyselee postauksensa päätteeksi.

– Aikas huono, mut nyt vaan uuteen vuoteen 2022! Se on varmasti parempi. Ja paljon on opittu! Ps. Ihana kuva teistä, eräs seuraaja vastaa.

– Elämäni ihanin, mutta samaan aikaan hirvein. Ensi vuonna haluun pistää mun tarpeet etusijalle ja elää hetkessä! toinen toteaa.

– Ihana kuva. Ja noo, toivottavasti mun ens vuosi ois parempi ku tää, vaikka ei tääkään huonommasta päästä oo ollu! sanoo kolmas.  

Lue myös:

Salkkarit-tähti Sami Uotila kommentoi vihdoin 25 vuoden ikäeroa Kerttu-rakkaseensa – ”Voin nyt vähän avata tätä”

Entinen Salkkarit-tähti Kerttu Rissasen julkaisi yhteiskuvan äitinsä kanssa – yhdennäköisyys ällistyttää somekansaa!