Kyläkauppias Vesa Keskisen huolella tuunattu Lamborghini pölyttyy Tuurin kyläkaupassa asiakkaiden ihmeteltävänä.

Keskinen itse ei ratin taakse ole hetkeen istahtanut, vaan autoa peittää tasainen pölykerros. Yli 600 000 euron arvoinen Lamborghini Urus tuunattiin viime kesänä omistajalleen mieluisaksi ja menopeli sai ylleen omistajansa työasun mukaisen värityksen. Autossa on tyylikkäät mattamustat teippaukset sekä kullatut vanteet joita Suomessa toteuttaa vain yksi paja. Kyseessä ei muutenkaan ole mikä tahansa ajopeli, sillä konepellin alla jyllää peräti 650 hevosvoiman moottori ja auto kiihtyy nollasta sataan 3,6 sekunnissa.

Antamiensa lausuntojen mukaan Vesan perheen kuskina toimii yleensä brasilialainen Jane-vaimo. Ehkäpä menopelissä on ollut vaimolle hieman liikaa kesytettävää, sillä sen kullatut alumiinivanteet ovat ottaneet osuman jos toisenkin. Kyseisten vanteiden uusiminen pelkällä maalauksella ei kolhujen jälkeen ole pikkurahalla korjattavissa ja uusista vanteista saisi pulittaa jo viisinumeroisen summan.

Nähtäväksi jää pääseekö Jane vauhtihirmulla kevätaurinkoon revittelemään vai antaako Keskisen perhe ökyautonsa pölyttyä kyläkaupan raitilla jatkossakin.

Lähde: Seiska
Kuva: Instagram