Tunnettu kiekkoilijatähti Olli Jokinen ja hänen kreikkalainen vaimonsa Katerina Jokinen avioituivat vuonna 2001. Pariskunta on asunut suhteensa aikana yhdessä ulkomailla yhteensä 24 vuotta, kunnes he viime kesänä muuttivat Suomeen.

Ollilla ja Katerinalla on kolme lasta, Alexandra, Emma ja Keira.

Nyt Katerina puhuu elämästään ja suhteestaan Olliin hyvin rehellisesti tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa. Katerina avautuu myös elämänsä raskaimmasta ajanjaksosta, jonka koki 14 vuotta sitten, kun Jokisten perhe muutti Floridasta Arizonaan.

Muuton jälkeen Olli lähti pitkälle pelireissulle ja Katerina jäi kotiin Alexandran ja Emman kanssa. Keira ei tuolloin vielä ollut syntynyt.

Katerinalla löydettiin yllättäen kasvain leuasta, joka leikattiin pikaisesti. Leikkaus sujui hyvin, mutta pian Katerina sai keskenmenon. Hän itse epäilee alkuvaiheessa olleen raskauden keskeytyneen kasvaimesta koetun stressin ja erilaisten lääkkeiden ja tutkimusten seurauksena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tilanne oli vaikea, sillä Katerina joutui selviämään haasteistaan ilman puolisoaan.

– Silloin jos koskaan olisin kaivannut Ollia tuekseni. Mutta hän oli satojen kilometrien päässä, Katerina toteaa Me Naisille.

Katerinalla oli Arizonassa onneksi hyvä ystävä, joka auttoi rajusta elämäntilanteesta toipumisessa ennen Ollin kotiinpaluuta.

– Hän toi ovelleni juustoperunamuusia, koska en voinut syödä kiinteää ruokaa, Katerina kiittelee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Matti Nykäsen kolkko hautapaikka keräsi kritiikkiä – Pia Nykänen julkaisi paljonpuhuvan kuvan: ”Heille, jotka epäilevät”

Aleksi Valavuori joutui ryöstön kohteeksi – julkaisi kuvan rajusta tilanteestaan: ”Nyt en sitten omista enää mitään”