Kim Kardashian ja Kanye West selvisivät draamantäyteisestä kesästä – ”Kim on pääsemässä hänen luokseen”

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 39, ja rap-artisti Kanye West, 43, ovat viime aikoina viettäneet tavallista enemmän aikaa yhdessä. Näyttääkin siltä, että he ovat viimein onnistuneet selättämään vaikeudet, jotka hallitsivat heidän suhdettaan koko kesän.

Pariskunta joutui keskelle valtavaa kohua, kun West ilmoitti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi, ja ilmoituksen yhteydessä hän paljasti netissä henkilökohtaisia tietoja perheestään ja avioliitostaan.

Nyt People-sivusto uutisoi, että superjulkkisparilla menee tällä hetkellä hyvin.

– Kanye on nyt paremmassa henkisessä tilassa. Heidän avioliittonsa tarvitsee edelleen työstämistä, mutta Kim on pääsemässä hänen luokseen. Hän ei sulje Kimiä pois ja haluaa olla perheensä kanssa, sisäpiirilähde paljastaa Peoplelle.

– Kim on edelleen uskomattoman kärsivällinen ja ymmärtäväinen Kanyen halusta pyrkiä presidentiksi.

Pariskunta on kertonut avoimesti julkisuuteen Westin kärsivän kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Kardashian totesi Voguen haastattelussa vuonna 2019, ettei West halua käyttää lääkitystä, sillä se muuttaa tämän persoonaa.

Jo vuonna 2016 Kardashian sanoi olevansa huolissaan Westin presidenttipuheista. Hän pelkäsi, minkälaisia kuvia hänestä kaivettaisiin esiin presidenttipuolisona.

Lue lisää: Perhelomalta palanneet Kim Kardashian ja Kanye West jälleen erillään – West haluaa pysytellä omalla maatilallaan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.