Maailmankuulu formulatähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen viettivät eilen sunnuntaina (7.8.) kuudetta hääpäiväänsä.

Juhlan kunniaksi Kimi julkaisi omalla Instagram-tilillään hellyyttävän yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Kuvassa pariskunta seisoo keskellä luksushotellin aulaa tummissa juhla-asuissa ja katsoo toisiaan hempeästi silmiin.

Mintun Instagram-tililtä selviää, että pari on matkannut yhdessä lastensa kanssa Sveitsissä sijaitsevaan, ylelliseen Bürgenstock Resort -hotelliin. Kuva on todennäköisesti napattu juuri tämän hotellin aulasta.

Julkaisunsa yhteyteen Kimi on julkaissut suloisen, rakkautta ja romantiikkaa tihkuvan kirjoituksen.

– Aika on mennyt nopeasti, on ollut erittäin ihanaa ja parasta on se, että meillä on vielä monta yhteistä vuotta edessä. Rakastan sinua, Kimi muotoilee kuvatekstissä englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Minttu on jättänyt kuvan alle vastauksen, joka on saanut koko somen huokaisemaan ihastuksesta. Vastauksella on lähemmäs tuhat tykkäystä.

– Elämäni rakkaus, Minttu kiteyttää sydänemojin kera.

Kimin romanttinen päivitys on kerännyt lyhyessä ajassa valtavan määrän tykkäyksiä ja onnitteluja parin ystäviltä ja faneilta.

Kimi ja Minttu Räikkönen tapasivat toisensa vuonna 2013 ja saivat ensimmäisen lapsensa, Robinin tammikuussa 2015. Kesällä 2016 pariskunta meni naimisiin ja toukokuussa 2017 heille syntyi tytär, Rianna.

Lue myös:

Tältä näyttää Renny ja Johanna Harlinin epätavallinen vauva-arki – tuore äiti iloitsee imettämisestä: ”Maistuu oikein hyvin”

Me Naiset: Näyttelijä Inka Kallén, 40, ei ole koskaan seurustellut vakavasti – ”Olen ihmetellyt, miksi elämä on mennyt näin”