Kirja: Frederik kertoo vetäneensä kokaiinia BB-talossa Andy McCoyn kanssa: ”Se vaikutti niin hienostuneelta, että minäkin pyysin”

Laulaja Frederik, 75, eli Ilkka Sysimetsä paljastaa yhteistyössä Tommi Pietarisen kanssa kirjoittamassaan uutuuskirjassa Harva Meistä on Frederik (Otava) kokeilleensa rokkari Andy McCoyn Big Brother -taloon tuomaa nuuskaa. Miehet osallistuivat vuonna 2013 ohjelman julkkiskaudelle.

Mistään tavallisesta nuuskasta ei kuitenkaan ollut kyse, sillä Frederik väittää kirjassaan, että se sisälsi myös kokaiinia. Big Brother taloon ei saanut sääntöjen mukaan tuoda omia lääkkeitä, mutta nuuskan tuominen rajoitetussa määrin oli kuitenkin sallittua.

Iltaisin muiden asukkaiden mentyä nukkumaan miehet viettivät usein aikaa yhdessä ja nauttivat olutta.

– Istahdimme tuoleihin ja Andy kaivoi taskustaan paketin tupakan näköistä jauhetta. Hän otti sitä hiukan sormiensa väliin ja veti nenäänsä, Frederik kertoo kirjassa.

– Homma vaikutti niin hienostuneelta, että minäkin pyysin. En huomannut aineella olevan mitään vaikutuksia.

Vuoden 2013 Julkkis Big Brotherissa oli miesten lisäksi mukana muun muassa Niko Saarinen, Anu Saagim, Sara Sieppi, Esko Eerikäinen ja Jori A. Kopponen joka myös voitti kilpailun.

Frederik poistui talosta vapaaehtoisesti 15 päivän jälkeen.

Lue myös:

Frederik heräsi Erika Vikmanin vierestä julkkisbileiden jälkeen: ”Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia ja tunteita”

IS: Parantumaton sairaus vei Pave Maijasen pyörätuoliin – tauti vaikuttanut radikaalisti muusikon puhe- ja liikuntakykyyn!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.