Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 47, erosi tammikuussa 2021 pitkäaikaisesta kumppanistaan Kalle Siirasta. Alm-Siira kertoi asiasta avoimesti omalla Instagram-tilillään.

Eron jälkeen Alm-Siira vietti muutamia kuukausia sinkkuelämää, mikä oli hänelle erikoista aikaa. Nyt Alm-Siira on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, josta hän on kuitenkin ollut hyvin vaitonainen julkisuudessa.

Alm-Siira avaa rakkauselämäänsä vihdoin astetta syvemmin tuoreessa Iriz Silander & VIP vieraat -podcastin jaksossa.

Ohjelmassa Alm-Siira myöntää eron tuoneen hänen elämäänsä suuria muutoksia. Uutisankkuri paljastaa muun muassa ostaneensa itselleen hänen ja Kallen vanhan kodin, jossa ex-parin yhteiset lapset asuvat joka toinen viikko.

– Sinulla on ollut parisuhde hyvin nuoresta asti. Miltä sinkkuaika tuntui? podcastin juontaja Iriz Silander kysyy Kirsiltä.

– Se oli hyvin outoa, siis todella outoa. Niin moni asia oli muuttunut sinä aikana, Tinder ja kaikki – koko deittailukulttuuri, Kirsi vastaa.

Sinkkuaika oli Kirsin mukaan samaan aikaan kiinnostavaa, hauskaa ja pelottavaa.

– Ajatukseni deittailusta olivat 90-luvun lopulta. Kun kävin jossain treffeillä, en oikein tiennyt mitä pitäis tehdä, hän tokaisee.

Alm-Siira pisti merkille, että hänen ystävänsä ja tuttunsa yrittivät kovasti parittaa häntä omille kavereilleen.

– Jos olet sinkku yli nelikymppisenä, niin kaikki ajattelevat, että tuo tila pitää korjata ja saada nyt jotenkin normalisoitua. Ja se normalisoituminen tarkoittaa sitä, että alkaa olemaan jonkun kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Monet Kirsin ympärillä uskoivat Kirsillä olevan runsaasti vientiä. Totuus oli Kirsin mukaan kuitenkin hieman toisenlainen.

– Kun jäin sinkuksi monet kaverit ja työkaverit sanoivat, että ei vitsi nyt kun olet sinkku, niin sinulla varmasti tukkeutuu kaikki Instagramin viestilaatikot ja muut. Kun sitten olin sinkkuna ollut jonkin aikaa, niin aloin oikein odottamaan että missähän kohti alkaa ne viestiboxit tukkeutumaan, Alm-Siira nauraa.

– Eivät tukkeutuneet, hän lisää hilpeästi.

Podcastissa Kirsi vahvistaa löytäneensä uuden rakkauden.

– Elämässäni on joku, Alm-Siira myöntää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Alm-Siira hakee seurustelukumppanistaan hyvin erilaisia asioita kuin nuorempana. Kaksikymmentä vuotta sitten Kirsi etsi vierelleen isää lapsilleen. Nyt hänelle on tärkeintä, että arvot ja luonteenpiirteet kohtaavat.

– Haluan olla ihmisten kanssa, joiden kanssa on kiva olla. Voi olla oma itsensä, voi olla iloinen jos on iloinen olo, ja jos on kaikki päin persettä, saa näyttää senkin, hän kiteyttää.

Lue myös:

Eeva: Kirsi Alm-Siira on löytänyt rinnalleen uuden miehen – avautuu tilanteestaan: ”Erilaista kuin nuorempana”

Me Naiset: Kirsi Alm-Siira paljasti työuransa suurimman epäonnistumisen: ”Siihen liittyy edelleen häpeää”