Hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Aki Manninen joutui kohun keskelle lauantaina Nelosella esitetyn Selviytyjät-sarjan jälkeen. Monien mielestä Manninen käyttäytyy epäasiallisesti Selviytyjissä kisaavia naisia kohtaan, sillä hän muun muassa kuvailee heitä Selviytyjät Suomi Extrassa ”kieroiksi kuin korkkiruuvit”. Lisäksi Manninen kommentoi ohjelmassa, että ”jos hänellä olisi tissit, olisi hän mennyt tyttöjen kerhoon” ja ettei hän voinut juonitella Selviytyjissä naisten kanssa, sillä ”hänellä on munat”.

Nyt Akin puoliso Rita Niemi-Manninen julkaisi itkuisen videon Instagramin Stories-osiossa.

– Nyt vaan purkautu tää paha olo… Niin pahalta tuntuu lukea vihaista joukkolynkkausta omasta aviomiehestä, joka kunnioittaa ja arvostaa aina jokaista naista ja ei esim. siedä halveeraavia rivoja vitsejä. ”Kiiltokuvakerho, tyttöjen kerho, tissit…” Ne hän mainitsi ja hänestä on leivottu sovinisti naistenvihaaja. Jos viettäisitte aikaa Akin kanssa, tietäisitte kuinka hieno ja suoraselkäinen ihminen hän on ja kuinka ihailtavasti hän kasvattaa ja suojelee omaa pientä tytärtään, Rita kirjoittaa videonsa yhteyteen.

Kuva: Instagram

Akin mukaan perhe on saanut kohun seurauksena uhkailuviestejä.

Sitä mä en kestä, että mun perhettä ruvetaan uhkailemaan. Siinä menee raja. Ja joo, musta löytyy sen verran selkää, että jos mä oon jotain satuttanu, pahoittanut jonkun mielen, niin mä olen pahoillani. Pyydän anteeksi, toki. Kyllä mä pystyn siihen, niin kuin teinkin. Mun tarkoitus ei koskaan ole ollut satuttaa ketään, Aki toteaa julkaisemallaan videolla.

Lue myös:

Aki Manninen perustelee putoamistaan Selviytyjistä: ”Minulla ei ollut jumalauta tissejä”

Kristianin heimoneuvosto 2: Ulosäänestetty Aki Manninen avoimena: ”Minua ei ole koskaan puukotettu yhtä pahasti selkään”