Huippusuositun Selviytyjät Suomi -ohjelman tuoreen kauden kolmannessa jaksossa ulos äänestetyksi joutuu yrittäjänä ja mediapersoonana tunnetuksi tullut Aki Manninen.

Manninen kertaa Selviytyjien tapahtumia BB-voittaja ja Selviytyjät-kisaaja Kristian Heiskarin luotsaamassa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassa.

Putoaminen tuli Manniselle yllätyksenä, sillä hän uskoi hyvän kuntonsa ja fyysisyytensä olevan suuria etuja kisassa, jossa täytyy pärjätä keskellä armotonta erämaata ja suorittaa erilaisia rankkoja tehtäviä. Mannisen mukaan jotkut hänen heimolaisensa kuitenkin kokivat hänen maskuliinisuutensa uhkana.

– Siellä tytöt pitivät minun fyysisyyttäni liian vahvana, kun pelkäsivät jo omaa varjoaansakin. Niin sitten minä sain lähteä kyllä aika nopeasti, Manninen toteaa Heiskarin ohjelmassa.

Heiskari kertoo, että hän oli kuullut Selviytyjissä niin ikään kisaavan muusikko Archie Cruzin käyttäneen ohjelman kuvauksissa ilmaisua ”toksinen maskuliinisuus”.

– Minä en tykkää yhtään tuota termiä käyttää. Minä sanoisin mielummin, että miehekäs mies, Heiskari painottaa.

Mannisen mielestä ihmisten olisi hyvä osata erottaa egoistisuus ja perinteinen miehekkyys toisistaan. Häntä harmittaa se, että jotkut kilpailijat ajattelivat hänen olevan itsekäs, vaikka kyse ei ollut siitä.

– Sanotaanko näin, että egohan minulta on murtunut jo aika päivää sitten. Mutta moni ei ymmärrä, että onko sinulla ego esillä vai se miehekkyys esillä. He pelkäävät monesti sitä suoraa miehekkyyttä, että sanot asiat suoraan ja olet jämpti ja sinuun on helppo turvautua, Manninen jatkaa.

Manninen paljastaa olleensa Selviytyjien kolmannen jakson aikaan vasta tekemässä pohjatyötä ja valmisteluja, jotta voisi menestyä kisan myöhemmissä koitoksissa. Hän ei osannut arvata, että etenkin naispuoliset osallistujat olivat jo tässä vaiheessa aloittaneet pelaamisen ja juonittelun tosissaan.

– Minulla ei ollut jumalauta niitä tissejä siellä. Olisi pitänyt olla tissit, sitten olisi pärjännyt kisassa, Manninen nauraa.

– Tisseillä pärjää muutenkin elämässä paljon paremmin, Heiskari komppaa mukana.

– Niin pärjää. Minä huomaan sen minun vaimostanikin, että hän pärjää paljon paremmin kuin minä, Manninen vitsailee.

– Siellä kun oli tämä likkojen kiiltokuvavaihtelukerho, niin enhän minä nyt sitä ymmärtänyt, mies sanoo.

Katso Kristianin heimoneuvosto -ohjelman uusin jakso täällä.

Lue myös:

Kristian Heiskari avoimena Selviytyjät-tuotannon mahdollistamista kondomeista: ”Itselläni ei käynyt edes mielessä n***iminen”

Selviytyjät-tähti Archie Cruz sekoili suorassa lähetyksessä – näytti paljasta pyllyä ja haukkui entisen bändikaverinsa!

Rita Niemi-Manninen julkaisi ennennäkemättömän teinikuvan ja muisteli kuukautistensa alkua: ”Se oli mulle ihan paras päivä”