Television realitysarjoista ja rohkeista mallikuvista suurelle yleisölle tutuksi tullut povipommi Marianne Kallio varoittaa blogissaan ”ohituskaistasta”, jonka avulla monet nuoret kaunottaret nykyisin rahoittavat elämäntyyliään.
Mariannen mukaan Suomessa nuoren on nykyisin lähes mahdotonta saada työpaikkaa ilman ammattikoulutusta tai hyviä suhteita. Monien nuorten toiveena on päästä julkisuuteen, mutta Marianne huomauttaa julkkikseksi haluaville, että julkisuudella ja lehtiotsikoilla ei Suomessa kustanneta jokapäiväistä elämää. Marianne tietää, että nuorilla puoleensavetävillä naisilla on toisenlainenkin tapa tienata, jos tulot eivät riitä elämiseen.
– Niinpä heille on olemassa ”ohituskaista” eri seuralaispalveluista jotka mainostavat miten löytää varakas elättäjä kunhan olet nuori, edustava ja vain ”tapailet” tätä kaiken maksavaa kultasormea.

Marianne varoittaa nuoria naisia etsimästä ”Sugar Daddyjä” elättäjikseen, koska vaikka järjestely ei kestä pitkään, se jättää jälkensä. Kyseessä on Mariannen mukaan kuitenkin vain uusi nimitys maailman vanhimmalle ammatille.
– Aina on olemassa heitä, joille ei ole ongelmaa suostua mihin hyvänsä pitääkseen Sugar Daddynsä mahdollisimman avokätisenä, olipa tyyppi fyysisesti miten ällöttävä hyvänsä. Pääasia, että kaikkea saa ja maksetaan.
Marianne varoittaa, että kyseinen ”ohituskaista” on tuomittu päättymään huonosti.
– Vuosien myötä edellä mainitulla tavalla elämäänsä elävä huomaa jonain päivänä rakentaneensa tulevaisuutensa hyvin hataralle pohjalle. Usein näistä vailla omia palkkatuloja ja ammattia olevista tulee aikanaan vanhempia ex- seuralaisia. Nuoruuden valttikorttia voi käyttää vain rajallisen ajan.
– Niin kauan kuin seuralainen on vielä sopivan ikäinen ja näköinen, maksettavaa varmasti riittää. Valitettavasti nuoruuskin loppuu joskus ja ulkonäkö ei enää ole ehtoopuolella leikkauksista huolimatta samaa tasoa kuin parikymppisellä. Aika tekee aina tehtävänsä tavalla tai toisella. Näillä elättäjillä on usein myös tietyssä vaiheessa tapana etsiä nuorempaa seuraa hyvissä ajoin ennen seuralaisensa ”parasta ennen” päiväyksen umpeutumista, Marianne muistuttaa.
Lue koko kirjoitus ”Vain määräaikainen” Marianne Kallion blogista!